98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
22
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 17 perechi de pantofi cu designul creat de tine!

 admin  2016.03.25  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  2359

concurs Compeed

Promotia va incepe pe data de 01 martie 2016, ora 12:00:00 si va dura pana la 30 iunie 2016, ora 11:59:59.

La aceasta campanie participa produse marca Compeed, ambalate in ambalaj individual, produsele din gama pentru basici, bataturi profunde si superficiale. Produsele participante la campanie sunt disponibile in limita stocului existent.

Ce trebuie sa faca participantul:

  1. sa cumpere cel putin un produs participant la promotie;
  2. sa trimita in perioada campaniei numarul bonului fiscal in oricare dintre urmatoarele modalitati:
    • prin expedierea, in perioada campaniei, unui SMS la 3773 (numar cu tarif normal valabil in retelele Orange, Vodafone si Telekom) continand seria si numarul bonului ce atesta achizitionarea a cel putin 1 produs participant in campanie;
    • online, prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului www.pentrucapantofi.ro;

Indiferent de modalitatea de inscriere (web sau SMS), participantii la promotie trebuie sa pastreze bonul fiscal sau bonurile fiscale ce atasta achizitia produselor participante, integrale si in original, pentru validarea ulterioara a premiului.

In cadrul campaniei pot fi acordate urmatoarele premii:

  • 17 x pereche pantofi customizata

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti electronica, in baza tuturor inscrierilor corecte cu bon fiscal efectuate in perioada campaniei, prin SMS sau online pe www.pentrucapantofi.ro. Tragerile la sorti pentru acordarea premiilor vor avea loc in prezenta unui notar public, in urmatoarele zile: 30 martie 2016, 04 mai 2016, 08 iunie 2016, 04 iulie 2016.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Compeed castiga premii pereche de pantofi castiga pantofiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.