98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 168 vouchere Zumzi de 200 RON, 18 seturi de bijuterii si 12 genti dama cu portofel din piele naturala!

 admin  2015.10.27  Diverse,Haine, Incaltaminte, Accesorii,Vouchere,Trageri la sorti,Castig instant  3066

concurs Poiana

Promotia va incepe pe data de 19 octombrie 2015, ora 12:00:01 si va dura pana la 29 noiembrie 2015, ora 23:59:59.

Produsele participante la promotie sunt:

 • orice tableta de ciocolata Poiana de 80, 90 sau 100 g

Produsele participante la promotie sunt disponibile in limita stocului existent.

Ce trebuie sa faca participantul:

 • sa cumpare cel putin doua produse participante la promotie pe un singur bon fiscal;
 • sa intre pe www.poianaamaruie.ro si sa introduca in perioada 19 octombrie – 29 noiembrie 2015 numarul de bon fiscal ce dovedeste achizitia a cel putin doua produse participante si numarul de produse participante achizitionate pe acel bon fiscal;

Participantii la promotie trebuie sa pastreze bonul/bonurile fiscale continand numarul folosit la inscriere, in original, pentru validarea ulterioara a premiului.

O sansa este reprezentata de a achizitia a doua tablete Poiana. Sansa este cea care ofera dreptul de participa la extragerile zilnice/saptamanale sau pentru marele premiu, indiferent de numarul bonurilor introduse. Fiecare sansa ofera o posibilitate suplimentara de castig, fiind necesare minim 2 sanse (4 tablete) pentru a putea participa la extragerea saptamanala si minim 3 sanse (6 tablete) pentru participarea la extragerea premiului cel mare.

In cadrul promotiei pot fi acordate urmatoarele categorii de premii:

 • Premii zilnice:
  • 168 x Voucher Zumzi de 200 RON
 • Premii saptamanale:
  • 18 x Un set de bijuterii (cercei si lant cu perle): setul contine urmatoarele bijuterii marca Majorica: cercei din argint 925 cu perle si colier de argint 925 cu pandantiv cu perla. Bijuteriile sunt ambalate individual.
 • Premiul cel mare:
  • 12 x Geanta dama cu portofel din piele naturala - Geanta marca Musette este din piele naturala cu sistem de prindere cu bareta ajustabila. Portofelul marca Musette este din piele naturala.

Pentru premiile zilnice si pentru extragerea saptamanala, se va calcula numarul de sanse in functie de bonurile introduse doar in acea saptamana. Pe de alta parte, pentru extragerea premiului cel mare, se va calcula numarul de sanse in functie de toate bonurile inscrise in perioada de desfasurare a promotiei.

Premiile zilnice se vor acorda prin momente norocoase. Pentru fiecare premiu se va desemna anterior inceperii Promotiei, in mod aleator, cate un moment castigator (definit sub forma: zi, ora, minut) si, respectiv, cate un numar de ordine asociat fiecarui moment castigator (un numar intreg intre 1 si 5). Momentele castigatoare vor fi extrase din intervalul corespunzator perioadei Promotiei. Va fi desemnat castigator Participantul care introduce in promotie un mesaj valid dupa un moment castigator si al carui numar de ordine este acelasi cu numarul de ordine corespunzator momentului castigator respectiv.

Premiile saptamanale se vor acorda prin tragere la sorti electronica asistata de un notar public. In cadrul fiecarei trageri la sorti se vor acorda 3 premii, fiecare constand in cate un set de bijuterii.

Premiul cel mare se va acorda prin tragere la sorti in data de 02 decembrie 2015. Tragerea la sorti se va efectua dintre participantii inscrisi in intervalul 19 octombrie – 29 noiembrie 2015.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Poiana castiga premii voucher Zumzi set bijuterii Majorica geanta cu portofel Musette Poiana AmaruieNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.