Acest concurs a expirat în data de 2014-10-06. Vezi concursurile active aici.
Incearca-ti norocul cu batoanele tale preferare de ciocolata!

Incearca-ti norocul cu batoanele tale preferare de ciocolata!

Cum procedezi? 

  1. Cumperi produsele participante la promotie.
  2. Desfaci ambalajul si identifici codul promotional!
  3. Iti creezi cont pe site. Daca ai deja cont, te autentifici.
  4. Introduci codul in sectiunea “Participa la promotie”
  5. Afli pe loc daca ai castigat.

Promotia "Castiga 100 EUR/zi" va incepe pe data de 22 august 2014, si va dura pana la 05 octombrie 2014. Promotia este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul României.

Prin Produse Participante se va intelege ca urmatoarele produse comercializate de catre Organizator pe piata din România, cu ambalaj promotional, participa la Promotie:

  • SNICKERS ® 50 g
  • M&M’s ® Arahide 45 g
  • MARS ® 47 g
  • TWIX ® 50 g
  • BOUNTY ® 57 g

Codul promotional este trecut direct pe ambalajul produselor, in interiorul acestora.  Produsele participante la promotie sunt disponibile in limita stocului existent.

In cadrul Promotiei pot fi acordate urmatoarele premii:

  • 45 x 100 EURO

Premiul va fi virat in contul curent al castigatorului sau transmis prin mandat postal, in functie de alegerea castigatorului, contravaloarea in lei la cursul de schimb BNR din ziua platii.

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Promotie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • Participantul  trebuie sa aiba drept de participare la concurs
  • Participantul se va inscrie la Promotie exclusiv prin transmiterea a unuia sau mai multor Coduri de pe Produsele Participante prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului 100europezi.ro
  • Inscrierea se va face exclusiv in perioada Promotiei

Un Participant poate inscrie in concurs un numar nelimitat de coduri intr-o zi calendaristica.

Premii instant (zilnice) se vor acorda dupa cum urmeaza: pentru fiecare premiu instant se va desemna anterior inceperii Promotiei in mod aleator câte un moment castigator (definit sub forma: zi, ora, minut) si, respectiv, câte un numar de ordine asociat fiecarui moment castigator (un numar intreg intre 1 si 5). Momentele castigatoare vor fi extrase din intervalul corespunzator perioadei Promotiei si, respectiv, din intervalul orar 08:00 – 22:00. Va fi desemnat castigator Participantul care introduce in promotie un cod valid dupa un moment castigator si al carui numar de ordine este acelasi cu numarul de ordine corespunzator momentului castigator respectiv (Exemplu: Sa presupunem ca pentru ziua Z momentul castigator este ora hh:mm, iar numarul de ordine are valoarea 3. Va castiga Participantul care a introdus al 3-lea dupa momentul hh:mm in Contul sau un Cod valid).