Acest concurs a expirat în data de 2014-10-15. Vezi concursurile active aici.
100 de ani de Jacobs - Daruim apropiere

Campania "100 de ani de Jacobs - Daruim apropiere" se desfăşoară în perioada 24 septembrie 2014, ora 10:00:00 – 14 octombrie 2014, ora 23:59:59.

Pentru a putea participa la campanie, Participantii trebuie urmeze pasii descrisi mai jos:

  • Sa acceseze aplicatia care se gaseste pa pagina de facebook Jacobs Kronung Romania, în perioada perioada 24 septembrie 2014 – 14 octombrie 2014.
  • Dupa accesarea aplicatiei, participantii trebuie sa acceseze galeria cu cele 100 de cani cu mesaje unice prin clic pe butonul „Vino mai aproape”
  • Participantii vor selecta din galerie cana cu mesajul care doresc sa apara pe cana fizica, cu cafea Jacobs, pe care o vor darui unei persoanei alese
  • Dupa selectarea canii cu mesajul dorit, participantii vor face clic pe butonul „Daruieste cana cu apropiere” si vor ajunge pe pagina din aplicatie in care se vor introduce motivul si datele de identificare ale persoanei alese drept destinatar (persoana care va primi cana fizica cu cafea Jacobs) si numarul de telefon la care participantul poate fi contactat
  • Participantii vor introduce in campul dedicat descrierii motivului un mesaj in limita a 120 de cuvinte in care mentioneaza motivul pentru care ar dori sa trimita cana selectata din galerie unui singur destinatar la alegere. Un participant nu poate inscrie motive corelate cu aceeasi cana cu mesaj unic destinata mai multor persoane alese de participant
  • Participantii sunt inscrisi in concurs dupa ce completeaza corect toate campurile obligatorii (motivul si datele de identificare) si le trimite prin clic pe butonul „Daruieste apropiere”

Un participant poate participa in concurs ori de cate ori doreste (cu diferite motive). „Motivul trimiterii” va intra in procesul de jurizare conform grilei de jurizare.

Castiga acei Participanti care inscriu motivele care, in urma jurizarii, acumuleaza punctajul cel mai mare conform criteriilor de mai jos.

Punctajul:

  • Punctele se dau pentru fiecare criteriu enumerat mai jos, pe o scara de la 1 la 10, unde 10 este punctaj maxim, iar 1 este punctaj minim. La final se face media punctajului.

Criteriile de jurizare:

  • Asociere: se evalueaza in ce masura motivul si mesajul inscriptionat pe cana au legatura intre ele si daca reprezinta, in opinia subiectiva a juriului, un motiv de apropiere fata de cineva drag (familie, colegi, prieteni, in cuplu).
  • Originalitate: motivul sa fie considerat de juriu original
  • Emotie: se evalueaza in ce masura motivul exprimat produce o emotie pozitiva in randul membrilor comunitatatii de prieteni Jacobs (in opinia subiectiva a juratilor)

Juratii:

  • Jurizarea este un proces subiectiv, care se va face de 3 jurati, reprezentanti ai Organizatorului si Imputernicitului.

Pe intreaga durata a campaniei vor fi organizate 2 etape de jurizare, dupa cum urmeaza:

  • Prima jurizare va avea loc la data de 7 octombrie 2014 si va viza inscrierile in campanie efectuate intre 24 septembrie, ora 10:00:00 si 5 octombrie, ora 23:59:59
  • A doua jurizare va avea loc la data de 17 octombrie 2014 si va viza inscrierile in campanie efectuate intre 6 octombrie 2014, ora 00:00:00 si 14 octombrie 2014, ora 23:59:59

La fiecare etapa se vor desemna cate 50 de castigatori si un numar de 100 de rezerve (cate 2 rezerve pentru fiecare premiu cana cu mesaj unic).

Premiile campaniei sunt 100 de cani de cafea Jacobs cu mesaje unice

Livrarea premiilor catre destinatarii indicati de castigatori se va face intr-un interval de cel mult 30 de zile calendaristice de la data desemnarii castigatorilor. Destinatarul / beneficiarul va primi cana cu mesaj unic, selectata de catre castigatorul care l-a indicat, prin vizita unei echipe Jacobs impreuna cu motivul castigatorului aratat in campanie. Fiecare livrare va fi filmata si/sau fotografiata, iar pozele si filmele vor fi folosite in cadrul actiunilor de promovare ale campaniei Jacobs Kronung „100 de ani de Jacobs – Daruim Apropiere”.