108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 100 biciclete, 100 skateboards si 100 trotinete!

 admin  2015.06.09  Diverse,Jucarii,Trageri la sorti  2679

concurs Vivat

Tombola cu premii sanatoase, pentru zile de vara frumoase.

Vivat Familia te echipeaza pentru distractie in natura.

Pentru ca stim ca vara asta nu vrei sa ratezi nicio zi de plimbare in aer liber alaturi de cei dragi, ti-am pregatit premii pentru un plus de energie.

Achizitioneaza orice produs aflat la oferta in farmaciile independente semnalizate Vivat si poti castiga prin tragere la sorti unul din cele 300 de premii puse in joc: 100 de biciclete, 100 de skateboards si 100 de trotinete.

La tragerea la sorti vor participa doar bonurile pentru cumpararea de dispozitive medicale, suplimente naturale sau produse cosmetice. Campania se desfasoara in perioada 8 iunie - 15 iulie 2015.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Vivat castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.