98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
21
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 10 tururi ale Bucurestiului in Taxiul cu Batoane!

 admin  2014.10.03  Trageri la sorti,Alimente,Invitatii  1063

concurs ROM Autentic

Campania va incepe la data de 1 octombrie 2014 si va dura pana la data de 15 octombrie 2014 inclusiv.

Scopul Campaniei este de a indemna utilizatorii sa identifice in mod corect locatia din Bucuresti in care a fost realizata fotografia zilei pentru a intra in tragerea la sorti zilnica pentru un tur al Bucurestiului cu Taxiul cu Batoane.

Pentru a participa la Campanie, utilizatorii trebuie sa urmeze integral pasii descrisi in continuare, in perioada Campaniei:

  • a) Sa creeze un cont personal sau sa se logheze in contul personal pe platforma Facebook;
  • b) Sa acceseze aplicatia “Descopera Bucurestiul cu Taxiul cu Batoane” de pe pagina de Facebook ROM Autentic;

Ulterior accesarii aplicatiei de Facebook de pe pagina ROM Autentic, utilizatorii trebuie sa identifice locul in care a fost facuta fotografia zilei si sa completeze raspunsul si datele de contact in formularul de inscriere din aplicatie. Raspunsurile corecte primite pana la ora 17:00 vor intra in tragerea la sorti zilnica pentru desemnarea castigatorului unui tur special al Bucurestiului cu Taxiul cu Batoane. 

Fotografia fiecarei zile o sa fie facuta publica in dimineata fiecarei zi de concurs, la ora 11:00, iar participantii pot trimite raspunsurile lor pana la ora 17:00 a aceleiasi zile. Toate raspunsurile corecte trimise in intervalul orar 11:00 – 17:00 vor intra in tragerea la sorti a acelei zile, pentru determinarea castigatorului.

Un participant unic identificat prin contul propriu Facebook se poate inscrie de mai multe ori in Campanie, insa niciodata pentru aceeasi provocare. De asemenea, un participant nu poate castiga decat un singur tur al Bucurestiului cu Taxiul cu Batoane pe durata Campaniei.

In cadrul Campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • Premii zilnice: 10 tururi ale Bucurestiului in Taxiul cu Batoane, acordate cate unul pentru fiecare zi de concurs. Un premiu are valoarea de 200 RON, fara TVA. Tururile Bucurestiului cu Taxiul cu Batoane pot fi realizate in perioada 6 - 31 octombrie 2014 (de luni pana vineri).
  • Aditional, vor fi acordate si 30 premii speciale celor care fotografiaza Taxiul cu Batoane si posteaza imaginea lor pe pagina de Facebook ROM Autentic. Fiecare premiu consta intr-un bax de ROM Arahide & Caramel.

PARTICIPA LA CONCURS

descopera Bucurestiul Taxiul cu Batoane ROM Arahide & Caramel ROM Arahide tur al orasului concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.