78
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.84
miliarde de lei,
adica

674.839.387,00
RON
11576
concursuri
expirate
19
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 10 tricouri oficiale, 50 invitatii pentru 2 persoane la meciul amical Romania - Georgia si 100 esarfe suporter Romania!

 admin  2016.05.18  Diverse,Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti,Invitatii  1502

concurs Penny

Concursul „Imnul Digital al Nationalei” va fi organizat şi se va desfăşura incepand cu data de 16.05.2016 - 29.05.2016, (inclusiv).

Pentru participarea la concursul „Imnul Digital al Nationalei”, participantul trebuie sa acceseze website-ul campaniei, apoi trebuie sa isi aleaga unul dintre cele 5 sunete disponibile pe website pe care va trebui sa le foloseasca pentru a replica ritmul melodiei “Sa inceapa Galagia” (interpreti VH2, Anda Adam, What’s Up si Alina Eremia). Dupa ce isi alege sunetul preferat, participantul va trebui sa dea click pe butonul “Incepe Imnul” moment in care se va auzi negativul melodiei “Sa inceapa Galagia” (interpreti VH2, Anda Adam, What’s Up si Alina Eremia). Din momentul in care va incepe sa se auda negativul, participantul va trebui sa dea click pe iconul aferent sunetului ales pentru a replica ritmul melodiei.

Participantul are dreptul la un numar nelimitat de incercari de a replica ritmul melodiei insa isi poate inscrie datele pe website pentru a participa la tragerea la sorti de la finalul concursului doar daca reuseste sa replice minim 90% din ritmul melodiei “Sa inceapa Galagia” (Ritmul acesteia este format din 20 de sunete din care participantul va trebui sa nimereasca minim 15).

In momentul in care participantul nimereste minimul de sunete dand click pe iconul aferent sunetului ales, pe website se va afisa automat un formular in care acesta va trebui sa completeze urmatoarele date: nume, prenume, adresa de email, numarul de telefon, orasul.

Premiile concursului vor fi acordate prin tragere la sorti conform tabelului de mai jos:

  • 10 x Tricou
  • 50 x Invitatii pentru 2 persoane la meciul amical Romania - Georgia din data de 3 iunie 2016
  • 100 x Esarfa Suporter Romania

Participantii inscrisi in concurs, care au replicat corect melodia “Sa inceapa galagia!” participa la tragerea la sorti. Toate extragerile se vor face aleatoriu, in data de 30.05.2016. Numele si prenumele castigatorilor vor fi publicate pe website-ul campaniei in data de 31.05.2016.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Penny castiga premii Imnul Digital al Nationalei tricouri oficiale fotbal penny