101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 10 tone de carburant sau unul dintre cele 56.000 de premii instant: iPhone 6, Apple Watch si multe alte surprize!

 admin  2014.12.05  Diverse,Telefoane,Trageri la sorti,Castig instant  1968

concurs Gazprom

Alimenteaza de 3 ori cu minim 20 de litri de carburant si poti castiga unul dintre marile premii: 10 x o tona de carburant!

Si asta nu e tot! Toti participantii pot castiga unul dintre cele 56.000 de premii instant: iPhone 6, Apple Watch si multe alte surprize!

Promotie valabila in perioada 2 decembrie 2014 – 26 ianuarie 2015. Doar in statiile Gazprom!

Cum sa castigi?

La fiecare alimentare de minim 20 de litri in statiile Gazprom, participi la o tragere la sorti instant si poti castiga unul dintre cele 1.000 de premii zilnice: cafele espresso, sucuri proaspete de portocale, sandviciuri cu salam de curcan, eclere, felii de tort cu mere. In fiecare saptamana de promotie punem la bataie si cate un iPhone 6 si un Apple Watch.

Mai mult, cand acumulezi cea de-a treia alimentare de minim 20 de litri de carburant, intri automat in tragerea la sorti pentru castigarea uneia dintre cele 10 tone de carburant!


PARTICIPA LA CONCURS

tona de carburant concurs Gazprom castiga iPhone 6 concurs iPhone 6 statiile Gazprom promo Craciun concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.