108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
21
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 10 parfumuri Mon Paris de la Yves Saint Laurent, 10 dispozitive de curatare a tenului Luna Play Plus si 5 invitatii duble la evenimentul Elle New Media Awards 2018!

 admin  2018.05.13  Beauty,Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti,Invitatii  789

concurs Elle

Elle New Media Awards celebrează influencers din zona de lifestyle, de la cei care activează în modă și frumusețe, la cei care explorează domenii precum deco, food sau travel. Newcomers sau cu o îndelungată prezență în online-ul românesc, aceștia sunt oamenii care se dovedesc a fi prezențe de neignorat, iar tu decizi care îți sunt preferații. Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul galei ce va avea loc pe 5 iunie 2018. 

Votați la cel puțin o categorie din cele 9 propuse și validați apoi votul, apăsând butonul de "Înscrie-te" (aflat în dreptul nominalizatului pe care l-ați votat) completând, la final, formularul de concurs, pentru a putea intra în tragerea la sorți.

Puteți câștiga 10 parfumuri Mon Paris de la Yves Saint Laurent, 10 dispozitive de curățare a tenului Luna Play Plus și 5 invitații duble la evenimentul Elle New Media Awards 2018.

18+ATENȚIE! Puteți vota și puteți participa la concurs doar dacă ați împlinit 18 ani. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul oficial complet.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Elle castiga premii Elle New Media AwardsNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.