Acest concurs a expirat în data de 2016-01-31. Vezi concursurile active aici.
Care este rolul utilizarii unui program antivirus?

În parteneriat cu Infodesign Group România, unic distribuitor al soluțiilor antivirus F-Secure în România, vă propunem un nou concurs, ce se va desfășura în perioada 13.01.2016 - 30.01.2016. Premiile oferite la final vor fi 10 licențe F-Secure Internet Security 2016, fiecare dintre aceste licențe oferite ca premiu având o valabilitate de un an de zile, pentru un calculator.

Compania F-Secure și-a început activitatea în domeniul securității în anul 1995 când a dezvoltat primul antivirus cu o scanare în timp real, iar în 1997 prima consola de administrare centralizată din industrie.

În ultimii ani a primit premii pentru cel mai bun produs corporate, respectiv cea mai bună protecție oferită, premii acordate de companii independente de testare precum AV-Test, AV Comparatives, Virus Buletin, etc.

Pentru a intra în concurs și a avea șanse mari de a câștiga una din cele 10 licențe F-Secure Internet Security 2016, trebuie să respectați următoarele cerințe:

  • Like paginii de Facebook FSecureRo;
  • Share public al acestui articol pe Facebook;
  • Comentariu la articolul de concurs cu răspunsul (cât mai scurt) la întrebarea “Care este rolul utilizării unui program antivirus?”;

Participanții trebuie să se înscrie cu numele lor real și pot folosi doar o singură adresă de e-mail de pe același IP (orice tentativă de fraudare va duce automat la descalificarea participanților).

Premii: Vor fi oferite 10 licențe F-Secure Internet Security 2016, fiecare dintre aceste licențe oferite ca premiu având o valabilitate de un an de zile, pentru un calculator.

Câștigătorii vor fi aleși aleatoriu prin intermediul site-ului random.org, iar licențele vor fi livrate prin e-mail de către echipa F-Secure România.