Bani • Concursuri cu jurizare

Concurs: Castiga 1.000 de euro!

Adăugat de concursoman în data de 2015.05.28 • 2056 vizualizări

concurs Petrom

Statia de idei.

Concursul se va desfasura in perioada 26 mai 2015 – 30 iunie 2015 (inclusiv).

Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa acceseze site-ul campaniei, si sa inscrie o idee care sa corespunda temei competitei. Participanti trebuie sa genereze idei avand ca tematica subiectul aferent prezentului concurs, si anume: idei pentru a deveni o companie mai orientata catre clienti.

La Concurs participa toate ideile inscrise in perioada mai sus mentionata. participantii se pot inscrie la concurs cu minim 1 idee si maxim 3 idei care sa corespunda temei propuse. Ideile inscrise in concurs trebuie sa fie originale. P

La sfarsitul Concursului toate ideile inregistrate vor fi analizate si evaluate de juriul concursului si in functie de punctajul cumulat descrescator va fi acordat un singur premiu in valoare totala de 1.000 Euro net, echivalentul in lei la cursul BNR in ziua acordarii premiului. Juriul Concursului este format din 3 reprezentanti ai departamentului Retail.

Criteriile de evaluare si ponderea lor in evaluarea ideilor inscrise in concurs sunt:

  • Relevanta – 25 de puncte
  • Originalitatea – 15 puncte
  • Sustenabilitate -20 de puncte
  • Durabilitate – 15 puncte
  • Impact – 25 de puncte

Premiul Concursului consta in acordarea unei sume fixe, nete de 1.000 de Euro, echivalentul in lei la cursul BNR din ziua acordarii premiului

Castigatorul premiului va fi anuntat pe email si pe site-ul statiadeidei.ro in termen de maxim doua zile lucratoare de la data desemnarii castigatorului.

(P): Câștigă un smartphone Samsung Galaxy S9!


PARTICIPA LA CONCURS