98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
52
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 1.000 de euro in fiecare zi!

 admin  2018.06.18  Bani,Trageri la sorti,Cel mai bun scor  1158

concurs Europa FM

Poți răspunde corect la 10 întrebări într-un minut?

Deșteptarea lansează provocarea zilnic, de luni până vineri, între 7 și 10. Prinde semnalul dat în direct la Europa FM de George Zafiu și Vlad Petreanu și intră în această pagină, pe europafm.ro, pentru a te înscrie la concurs simplu, dintr-un click!

Ca să nu pierzi nicio secundă care te-ar putea aduce la Minutul de 1.000 EURO, fă-ți contul pe europafm.ro din timp și intră în el de cum începe Deșteptarea la Europa FM. Doar 10 minute este activ în pagina aceasta butonul care-ți permite înscrierea la concurs!

Zilnic, în direct în Deșteptarea, la Europa FM, avem 10 întrebări în 60 de secunde. La fiecare răspuns corect, câștigi 10 euro! Dacă răspunzi corect la toate cele 10 întrebări câștigi 1.000 EURO!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Europa FM castiga premii castiga baniNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.