Acest concurs a expirat în data de 2015-07-01. Vezi concursurile active aici.
Viva la Coffee.

Concursul "Don’t spill the coffee" va incepe in data de 12.06.2015 ora 13.00, ora Romaniei si se va incheia in data de 30.06.2015, ora 13.00, ora Romaniei sau in momentul epuizarii stocului de premii, in functie de care dintre ele se va produce mai curand.

Pentru a participa la prezentul Concurs, participantii trebuie sa:

  • detina un cont activ pe reteaua de socializare Facebook;
  • sa acceseze pagina de Facebook OMV Petrom;
  • sa acceseze aplicatia Viva Cafe “Don’t spill the coffe” si sa finalizeze cele 3 nivele;

Participantii trebuie sa mearga in masina fără sa verse cafeaua. Pentru a controla paharul acestia trebuie sa foloseasca doar mouse-ul, prin care participantul poate înclina cupa si sa echilibreze nivelul de cafea asfel incat sa nu se verse. În secțiunile dificile din cel de-al treilea nivel, un participant poate folosi capacul bonus pentru cafea, care se activează prin apăsarea tastei Shift. Capacul de cafea va fi disponibil doar pentru cinci secunde. Fiecare participant are dreptul la 3 greseli pentru a finaliza cele 3 nivele  intr-o sesiune de joc.

Toti particiantii care finalizeaza cele 3 nivele din aplicatie, vor castiga o cafea expresso, in valoarea de 5,49 lei (valoare neta), ce va putea fi revendicata din magazinele Viva din incinta statiilor de distributie carburanti ce opereaza sub brand OMV. Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa completeze formularul de validare cu adresa de E-mail, Nume, Prenume, Telefon, Adresa,Localitate, Judet si statia de unde doreste sa isi ridice premiul. Predarea premiului se va face de catre personalul de la casele de marcat, din incinta statiei selectate de catre castigator in baza Cartii de identitate.

Premiile care vor fi oferite in cadrul acestui Concurs sunt 1.000 de cafele, in limita stocului disponibil.

Premiile se pot revendica in termen de 30 de zile de la desemnarea participantului ca si castigator.