101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
22
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un set de cutite de bucatarie Moller, cu lama in invelis ceramic!

 detty  2016.09.30  Diverse,Concursuri cu votare  1117

concurs clickpoftabuna.ro

Pregăteşte un preparat (aperitiv, fel principal ori desert) cu legume sau cu fructe de toamnă (vinete, ardei, varză, gogoşari, mere, struguri, pere, dovleac) şi participă la concursul nostru „Găteşte şi câştigă!“ în perioada 26 septembrie – 2 octombrie 2016.

Mecanismul concursului:

Trimite-ne rețeta împreună cu fotografia produsului final și cu datele de contact (nume complet, localitate, telefon) pe adresa de mail concurs@click.ro cu titlul „pentru concurs site“, abonează-te la newsletter-ul* nostru până la data de 2 octombrie 2016 şi vei câştiga un set de cuţite de bucătărie Möller, cu lamă în înveliş ceramic. Abonarea la newsletter-ul Click! Poftă bună! se face foarte ușor prin introducerea unei adrese de mail valide în formularul existent în partea de jos a paginii principale a site-ului clickpoftabuna.ro.

Rețeta câștigătoare va fi aleasă de către membrii redacției și publicată pe site-ul clickpoftabuna.ro luni, 3 octombrie 2016. Alte rețete delicioase dintre rețetele necâștigătoare vor fi selectate și publicate pe pagina de facebook Click! Poftă bună!, dar şi pe site.

Atenție!
Abonarea la newsletter-ul clickpoftabuna.ro în momentul desemnării rețetei câștigătoare este obligatorie.

Nu se acceptă rețetele care nu se încadrează în tema propusă: preparate cu legume sau fructe de toamnă.

Prin înscrierea unei rețete participantul îşi asumă răspunderea că rețeta și pozele care o însoțesc este creaţia sa proprie şi originală, că are o descriere autentică şi onestă a conţinutului subiectului prezentat şi că nici o altă parte nu are drepturi, titluri, pretenţii sau interes asupra ei/lui. În cazul în care se dovedește că rețeta trimisă de câștigător nu este creația sa proprie și originală, acesta va fi descalificat și va fi ales un alt câștigător.

Participanții care sunt deja abonați la newsletter-ul clickpoftabuna.ro mai trebuie să ne trimită doar rețeta împreună cu fotografia si cu datele de contact și sunt înscrisi automat la concurs.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs clickpoftabuna.ro castiga premii promotie Click set cutite MöllerNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.