108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 2 pachete turistice la Cupa Mondiala de Rugby din 2015

 admin  2014.09.17  Tablete,Vacante,Trageri la sorti,Invitatii  1618

concurs CEC Bank

Campania publicitară MasterCard “Acumuleaza puncte cu fiecare tranzactie contactless MasterCard PayPass de la CEC Bank si castiga premii” va fi lansata la data de 15.09.2014 şi se va desfaşura pana la data de 31.12.2014.

Pentru a participa la aceasta Campanie, Organizatorul va aloca un punctaj, dupa cum urmeaza: 

 • Pentru achizitia cardului MasterCard PayPass de la CEC Bank sau obtinerea unui unui nou card MasterCad PayPass reemis, se vor acorda 5 puncte;
 • Pentru activarea cardului MasterCard PayPass realizata prin plata la orice comerciant de pe teritoriul Romaniei, se vor acorda 5 puncte;
 • Pentru fiecare 1 tranzactie folosind cardul MasterCard PayPass de la CEC Bank, contactless sau contact, realizata prin intermediul chip-ului existent pe card, a benzii magnetice sau online care indeplineste cumulativ conditiile enumerate mai jos, se vor acorda 2 puncte

In cadrul promotiei se vor acorda urmatoarele premii:

 • Premiul I (premiul cel mare) constand in:
  • 2 pachete turistice la Cupa Mondiala de Rugby din 2015
 • Premii medii – lunare constand in:
  • 8 tablete Allview 2quad 8.0" QC 1.0GHz 8GB WI-FI BK
 • Premii mici – saptamanale constand in:
  • 42 mingi de rugby cu semnatura lui Alexandru Mitu

PARTICIPA LA CONCURS

MasterCard PayPass concurs CEC Bank Cupa Mondiala de RugbyNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.