Acest concurs a expirat în data de 2014-06-07. Vezi concursurile active aici.
10 pentru 1 Iunie

Campania „EvoMAG iti ofera vouchere de 10% pentru 1 Iunie” se desfasoara pe teritoriul Romaniei in intervalul 20.05.2014 ora 00:00 – 08.06.2014 ora 23:59.

Pentru a participa la Campania „EvoMAG iti ofera vouchere de 10% pentru 1 Iunie”, participanții trebuie achiziționeze cel puțin un produs / produse din categoria mama și copiulul de pe magazinul online evoMAG.

Participarea în Campanie are loc numai după confirmarea comenzii de către departamentul de vânzări, livrarea și plata produsului Daca, inainte de încheierea Campaniei, un participant la Campanie anulează comanda efectuată pe site, acesta nu va mai participa la Campanie.

Pentru a intra în campanie, Participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida si numele sau real.

Fondul de premiere este în valoare nedeterminată valoarea fiind stabilită în raport prețul produselor achiziționate de către participanți de pe site-ul www.toyz.ro având în vedere voucherul de 10% reducere din prețul produselor achiziționate de pe acest site.

Premiul constă într-un voucher de reducere 10% acordat la o achiziție efectuată pe site-ul www.toyz.ro de către deținător până la data de 15.06.2014, orele 24:00.

Numărul de vouchere nu este limitat, fiecare participant primind câte un voucher în condițiile în care respectă mecanismul campaniei.

Participanții la campanie care respectă mecanismul acestiea vor primi un voucher care le oferă o reducere de 10% la o singură dată la cumpărături efectuate de pe magazinul online www.toyz.ro până la data de 15.06.2014 orele 24:00. Voucherele de reducere nu se aplică produselor care au reducere.  Voucherele nu se pot cumula cu alte coduri de reducere sau alte vouchere acordate pentru a fi utilizate pe site-ul www.toyz.ro.  Voucherele sunt valabile o singura data pana in data de 15.06.2014.  Voucherul ofera o reducere procentuala de 10% din valoarea comenzii fără a include produsele aflate în alte campanii sau reduceri.