Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
>Concurs: Premii de participare pentru toate retetele de Halloween!
>


         Concursul are loc in perioada: 
        pana la 25 Octombrie 2011 
Sursa:   Decorix.ro
        Tip:  tragere la sorti

In octombrie,  Decorix.ro premiaza retetele de Halloween!
Chiar daca nu este o traditie romaneasca, Halloween-ul este o ocazie de distractie si de a experimenta lucruri noi care nu trebuie ratata. In ceea ce priveste mancarurile si deserturile de Halloween acestea lasa imaginatia culinara sa zboare, avand o singura regula, ca preparatele sa fie cat mai infricosatoare. Daca iti place sa te distrezi si sa experimentezi in bucatarie si ti-ai propus sa pregatesti ceva de Halloween, afla ca preparatele tale infricosatoarte iti pot aduce premii surpriza de la  Decorix.ro.
Cum participi? Pregateste un preparat de Halloween, fa o poza rezultatului si trimite fotografia, impreuna cu textul retetei, pe adresa de email  concurs@decorix.ro. Nu uita sa iti treci si datele personale!
Pana cand? Te poti inscrie la concurs trimitand reteta ta si fotografia preparatului pe adresa mentionata, pana pe 25 octombrie. Intre 26 si 31 octombrie se va desfasura votarea. Intre 1 si 4 noiembrie vom anunta castigatorii: primele trei retete cu cel mai mare punctaj. Punctajul va fi calculat ca o medie intre voturile exprimate de catre vizitatorii Decoblog.ro si notele acordate de un juriu format din specialisti  coolinaria.ro si din castigatoarele editiei precedente a concursului:  Ana-Maria Antonie, Brandusa Chiforescu si Geta Craciun.
De ce sa participi? Pentru ca este o ocazie minunata de a te distra alaturid e cei dragi, de a experimenta retete noi si de a savura preparate gustoase si in plus ai sansa de a castiga premii surpriza de la Decorix.ro. Ca bonus, vei afla noi retete interesante de Halloween.
Citeste detaliile complete in  Regulament !
Succes!