105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.354.10
miliarde de lei,
adica

1.354.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
23
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

>Black Friday - Ziua cu cele mai multe reduceri din an

   25.11.2011    1596

>
Aveti aici categoriile importante :-page not found
-stoc epuizat
-could not connect to database
-server side error
-404
-ne pare rau dar a aparut o eroare
-time out
-server suprasolicitat

Spor la cumparat! :)

Tu ce ti-ai cumparat?

 Inspirati de un concept american, cateva magazine online romanesti ofera reduceri impresionante la mai multe produse electronice.

“Am pregatit un stoc de peste 30.000 de produse si ne asteptam ca aceste eveniment sa genereze cel mai mare numar de vizitatori si de comenzi intr-o singura zi”, spune Radu Apostolescu, vicepresedinte si director de dezvoltare eMAG.

“Vom oferi reduceri intre 30%-60% celor mai dorite produse electronice, IT, periferice IT, electrocasnice, console de jocuri, telefoane mobile etc. Evenimentul va fi deschis incepand de vineri dimineata, ora 5.00 si pana duminica seara, 27 noiembrie, ora 24.00″, au declarat reprezentantii eMAG pentru Incont.ro.

Cumparatorii vor putea achizitiona frigidere cu numai 499 de lei, masini de spalat cu 699 de lei, camere foto cu 149 de lei, precum si terlevizoare LED si 3D cu reduceri de pana la 50%. “Lista cu produsele reduse va fi disponibila pe site-ul nostru, incepand cu vineri, ora 5.00 a.m.”. au adaugat reprezentantii eMAG.

Traditia evenimentului de shopping cunoscut la nivel international este originara din Statele Unite, unde a devenit un fenomen national atat in retail-ul traditional, cat si online. Black Friday marcheaza deschiderea sezonului de cumparaturi de Craciun, fiind si ziua cu cele mai multe promotii din an, in care 75% dintre americani iau cu asalt magazinele in cautarea promotiilor.

In Romania, Black Friday va stimula piata electro-IT, unde va fi inregistrat un numar record de vanzari din an, sustin initiatorii evenimentului.

“Numai prin aceasta actiune, eMAG si Flanco vor creste nivelul intregii piete electro-IT cu 10 milioane de euro” a declarat intr-un comunicat Iulian Stanciu, presedintele grupului de companii eMAG, Flanco si Asesoft Distribution.

Magazinele participante la “Black Friday Romania” sunt: eMag.ro, Domo.ro, Flanco.ro, evoMag.ro, PCgarage.ro si Koyos.ro. (Sursa: enational.ro)


Tu ce ti-ai cumparat?

PARTICIPA LA CONCURS


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail