Acest concurs a expirat în data de 2016-11-26. Vezi concursurile active aici.
Dero te premiaza cu super-cadouri aniversare!

Dero te premiaza cu super-cadouri aniversare!

Dero aniverseaza anul acesta 50 de ani de prospetime in Romania si te invita sa descoperi alaturi de el parfumul bucuriei!

Dero este o marca romaneasca moderna care a purtat dintotdeauna o mica parte din Romania in numele sau - care provine de la „DEtergenti ROmania”. Lansat pe piata din Romania in 1966 ca produs al fabricii de detergenti din Ploiesti, Dero a ajuns in timp sa devina marca sinonima cu „detergentul”. Brandul Dero a fost achizitionat in anul 1995 de compania Unilever, moment care a marcat inceperea procesului de inovatie prin modernizarea produsului, a ambalajului si alinierea la standarde occidentale, dar totodata si pastrarea specificului 100% romanesc.

Cei 50 de ani de istorie Dero au insemnat zeci de variante de detergenti, lansari de produse si formule inovatoare pentru ca hainele tale sa fie mereu proaspete, la fiecare spalare.  Pentru a marca acest moment aniversar, Dero a lansat o campanie promotionala la nivel national, cu premii speciale pentru consumatori.

„Dero – de 50 de ani improspateaza Romania cu toata bucuria!” Iar pentru ca si tu daruiesti bucurii in fiecare zi, Dero te rasplateste cu premii pline de prospetime! 

Participa la concurs in perioada 31 octombrie - 25 noiembrie 2016, raspunde corect la intrebarea "Cati ani de prospetime sarbatoresteDero anul acesta?" si poti castiga unul din cele 20 de premii aniversare oferite de Dero. Fiecare premiu include 1 pachet aniversar Dero 50 de ani, detergent pudra - 3kg, 1 sticla Dero lichid 3l si 1 cutie Dero cu 24 de capsule.

Premiile vor fi acordate saptamanal, cate 5 la finalul fiecarei saptamani de concurs.