Acest concurs a expirat în data de 2017-06-30. Vezi concursurile active aici.
Esti gravida? Participa acum la concursul organizat de Stem Sure, Banca Engleza de Recoltare Celule Stem.

Ai sansa sa castigi atat tu cat si bebelusul tau. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în Concurs. Înscrierea în concurs nu este condiționată de achiziționarea Serviciului de Recoltare și Prelucrare a Celulelor Stem.

Stii ca bebelusilor le place muzica si le plac miscarile usoare de dans pe care le simt atunci cand sunt in burtica ta. Muzica in timpul sarcinii este recomandata. Miscarea in timpul sarcinii este importanta iar dansul poate fi cea mai frumoasa si armonioasa forma de miscare care sa faca sarcina o experianta extraordinara. De aceea partenerul nostru Camelia Constantina Moga iti ofera un DVD cu Dans Prenatal.

Si tot pentru ca stim cat de important este sa te poti misca si pleca oriunde impreua cu bebelusul tau ii oferim cadou un Patut Pliabil. Unor de montat si de demontat patutul pliabil este un accesoriu absolut indispensabil pe care il vei folosi cu mare usurinta iar bebelusul tau va fi fericit si multumit de confortul pe care i-l oferi.

Perioada de desfășurare a concursului este 31 martie 2017 – 29 iunie 2017. Tragerea la sorți va avea loc Vineri, 30 iunie, iar numele câștigătoarei va fi anunțat pe site-ul stemsure.ro.