Acest concurs a expirat în data de 2017-06-26. Vezi concursurile active aici.
Promotia continua, ti-ai luat bratara? Descarca aplicatia CokeScan pentru cele mai tari premii: abonamente duble UNTOLD, produse combo McDonald’s!

Campania "Bratara oficiala a verii" este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 03 aprilie 2017, ora 00:00 - 25 iunie 2017, ora 23:59.

Marcile si ambalajele participante la Campanie sunt exclusiv bauturile carbogazoase comercializate sub denumirea de "Coca - Cola", "Coca - Cola Lime" si "Coca - Cola Zero", imbuteliate in ambalaje de 500 ml PET si "Coca - Cola" imbuteliate in ambalaje 750 ml PET cu capac promotional.

Ambalajele promotionale vor putea fi identificate prin urmatoarele elemente definitorii:

  • Etichetele promotionale care vor contine mesajul "Castiga abonamente Untold sau produse COMBO McDonald's. Desprinde bratara";
  • Etichetele promotionale care vor avea lipita o banda suplimentara ce inconjoara sticla Produsului Promotional, in interiorul careia se afla tiparit cate un cod de bare unic si codul numeric aferent compus din 13 caractere. Banda suplimentara poate fi utilizat ca o bratara. Pentru a putea fi utilizata in campanie, atat pentru inscriere cat si pentru intrarea in posesie a premiilor, Bratara Coke Fest trebuie purtata sau pastrata cu codul de bare la vedere, fara a fi deteriorata. Bratara Coke Fest se gaseste tiparita in 8 formate cu grafica diferita cu valabilitate egala.

Participarea in Campanie prin Aplicatia mobila CokeScan:

Pentru a putea participa in Campanie si a castiga unul dintre premiile puse la dispozitie de Organizator prin intermediul Aplicatiei mobile CokeScan, utilizatorii trebuie sa descarce Aplicatie mobila CokeScan din AppStore sau Magazin Play si sa o acceseze, urmand pasii descrisi mai jos.

  • instalare si accesare Aplicatie mobila CokeScan;
  • Actionare buton denumit "Creeaza cont" si completarea formularului electronic de creare cont in Campanie, respectiv completarea urmatoarelor campuri obligatorii:
    • numar de telefon mobil in format national de 10 cifre;
    • parola;
    • confirmare parola;
    • numele si prenumele;
    • localitatea;
    • adresa de e-mail
    • data de nastere a participantului: zi, luna, an;
    • actionare buton "Creeaza cont".

Dupa accesarea contului, consumatorul va trebuie sa acceseze butonul CLICK AICI, aflat sub textul SCANEAZA CODUL DE BARA de pe spatele bratarii, si sa pozitioneze camera video a telefonului deasupra codului de bare de pe bratara Coke Fest. Aplicatia mobila CokeScan va identifica automat codul de bara, il va scana, il va procesa si ii va solicita sa introduca in campul dedicat, codul unic alfanumeric descoperit in interiorul capacului Produsului Promotional. Dupa introducerea codului unic, participantul apasa butonul "inscrie" si afla pe loc daca a castigat un premiu instant.

Participarea prin WEBSITE:

Pentru a participa prin intremediul WEBSITE-ului sunt necesare urmatoarele actiuni:

  • accesarea WEBSITE-ului www.CokeFest.ro;
  • completarea formularului electronic de creare cont in Campanie, cu urmatoarele date: numar de telefon mobil in format national de 10 cifre, parola, confirmare parola, numele si prenumele, localitatea, adresa de e-mail, data de nastere a participantului: zi, luna, an; codul de securitate "Captcha", actionare buton "Creaza cont".

In cadrul Campaniei se vor acorda premii instant (A si B) si premii alocate ulterior inscrierii prin mijloace aleatoare cum ar fi soft automatizat si trageri la sorti (C). Castigatorii de premii instant vor primi raspunsul cu privire la castig imediat dupa ce au introdus codurile si acestea au fost validate de catre sistem.  

Premii categoria A: constand intr-un numar total de 201.600 produse COMBO McDonald's. Un premiu COMBO McDonald's este format dintr-un sandwich oferit la alegere dintre: McPuisor/Hamburger/McToast, o portie mica de cartofi prajiti si o bautura racoritoare in varianta 250 ml la alegere dintre: Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta sa Sprite.

Se acorda cate 5 premii in fiecare minut in intervalul orar 10:01:00 - 17:59:59 si 5 premii in intrevalul orar 18:00:00 - 10:00:59, in fiecare zi pe toata durata Campaniei.

Premii categoria B: constand intr-un numar total de 1.200 abonamente pentru doua persoane valabile de 4 zile la Untold Festival, desfasurat in perioada 03-06 August 2017 in localitatea Cluj Napoca din Romania.

Se atribuie cate 100 premii pentru fiecare saptamana calendaristica din perioada Campaniei, de luni pana duminica.

Premii categoria C sunt urmatoarele:

- 5 premii ce constau in invitatii meet & greet cu unul dintre cei 3 artisti in voga din industria muzicala romaneasca enumerati: Carla's Dreams (un castigator), Feli (doi castigatori), Doc (doi castigatori).

Se atribuie prin tragere la sorti cate un premiu pentru inscrieri in intervalele calendaristice de mai jos:

  • 03 aprilie 2017 ora 0:00:00 si 16 aprilie 2017 ora 23:59:59; - artist Carla's Dreams
  • 17 aprilie 2017 ora 0:00:00 si 30 aprilie 2017 ora 23:59:59; - artist Feli
  • 01 mai 2017 ora 0:00:00 si 14 mai 2017 ora 23:59:59; - artist Doc
  • 15 mai 2017 ora 0:00:00 si 28 mai 2017 ora 23:59:59; - artist Feli
  • 29 mai 2017 ora 0:00:00 si 25 iunie 2017 ora 23:59:59; - artist Doc

- 84 de abonamente pentru doua persoane valabile 3 zile la festivalul Neversea desfasurat in perioada 7-9 iulie 2017 in Constanta.

Se atribuie cate un premiu in fiecare zi calendaristica pe toata durata Campaniei, prin tragere la sorti.