Acest concurs a expirat în data de 2020-07-01. Vezi concursurile active aici.
Tehnologia ne salveaza de virusi!

Vii de la cumparturi. Porti masca, manusi si in buzunar ai nelipsita sticluta cu gel dezinfectant. Intri, dar lasi pantofii stropiti cu clor la intrare. Pui hainele pe balcon, te speli 20 de secunde pe maini, stropesti clanta usii cu clor si te uiti spre pungile cu cumparaturi luandu-ti inima-n dinti sa sterilizezi 20 de oua si morcovii de la piata. Suna familiar?

Traim intr-o perioada care a adus multe schimbari in viata noastra de zi cu zi. In mai putin de o luna, tot ceea ce faceam inainte in mod firesc (o strangere de mana cu vecinul la intrarea in bloc, o imvratisare sau o iesire la restaurant) au devenit acum amintiri.

In loc sa ramanem nostalgici, consideram ca este momentul sa luam masuri si sa profitam de solutiile pe care ni le ofera tehnologia de top.

Pentru ca acasa sa devina un spatiu 100% pur si dezinfectat, sterilizarea cu ajutorul emisiilor cu raze UV-C reprezinta cea mai eficienta metoda. Elimina orice tip de contaminare cu micro-organisme, in special virusuri (inclusiv coronavirus), fiind tehnologia adoptata in laboratoare de cercetare, clinici si spitale. Acum poti avea si tu aceasta tehnologie avansata, prin gadgeturile eficiente pe care ti le-a pregatit Quickmobile la preturi accesibile:

Noutatile din tehnologie sunt la un click distanta. Nu le rata!

Vezi produsele aici!

Folosind codul QUICK436 pe site-ul  Quickmobile, poti avea o reducere de 3% la orice comanda de pe Quickmobile.

ATENTIE! In timpul punerii in functiune, nu este permis sa stam in incaperea respectiva (nici animalele de companie). Lampa are sistem de siguranta integrat iar senzorul va detecta miscarea si se va opri automat daca un membru al familiei intra in camera accidental. Aceasta functie ne permite sa folosim fara griji, dar cu atentie, lampa atat in interiorul casei cat si in spatii comerciale.

5 din 5 (8 Voturi)