Acest concurs a expirat în data de 2020-03-17. Vezi concursurile active aici.
Mai usor ca niciodata sa-i spun te iubesc!

Trimite-i sunetul inimii tale prin aplicatia My Orange si primiti fiecare net cadou.

Cum trimit bataile inimii?

  1. Descarca sau actualizeaza aplicatia My Orange din Google Play sau App Store.
  2. Intra in sectiunea My Heartbeats apoi urmeaza instructiunile.
  3. Introdu numarul de telefon al persoanei dragi.

Orice persoana fizica, abonat Orange sau utilizator de cartela activa Orange PrePay poate trimite bataile inimii folosind aplicatia My Orange de pe un smartphone pentru a primi un bonus de date.

Bataile inimii se pot trimite si daca nu esti client Orange, prin aplicatia My Orange, dar nu vei primi bonusul de date.

Fiecare bataie de inima se transforma in 100 MB de internet pe mobil atat pentru utilizator, cat si pentru persoana iubita. Astfel, la un puls de 80 de batai pe minut, fiecare primeste 8 GB.

Bonusul de internet se aloca pentru primele 3 trimiteri din aplicatie, atat pentru tine, cat si pentru persoana careia i-ai trimis declaratia ta de dragoste. Completeaza formularul cu datele tale de contact si poti trimite bataile inimii tale catre alte 3 persoane pentru a primi alti 300 MB pentru fiecare bataie de inima.

Bonusul de internet se va activa in maxim 24 de ore de la trimiterea si primirea batailor de inima, iar la alocarea acestuia se va primi un SMS de informare.

Traficul de internet este national, se consuma inaintea traficului inclus in abonament sau optiunea PrePay si are valabilitate o luna de facturare plus prorata, in cazul abonatilor, sau 30 de zile, in cazul utilizatorilor PrePay. Valabilitatea se stabileste de la ultima alocare in cazul bonusurilor multiple.

Poti beneficia de maxim 200 GB trafic de internet bonus prin intermediul sectiunii My Heartbeats, pe perioada campaniei.

Promotia se desfasoara intre 4 februarie 2020 si 16 martie 2020.

5 din 5 (2 Voturi)