Acest concurs a expirat în data de 2020-12-31. Vezi concursurile active aici.
Fa cumparaturi de la comerciantii online din Europa, SUA si Asia - EshopWedrop iti livreaza coletele in Romania!

Stim ca livrarile de la magazinele online din SUA si Europa in Romania sunt mult prea costisitoare ... Din cauza aceasta fost creat EshopWedrop - pentru a-ti oferi acces la mai multe optiuni si pentru a economisi din costurile de livrare!

EshopWedrop este un serviciu transfrontalier de livrari online, care iti ofera sansa de a cumpara produse de la comerciantii online din SUA, UK, Germania, Italia si Polonia. Simplu & Smart!

Cumpara de pe Amazon, Ebay, Zalando, Sports Direct, ASOS si multe alte magazine online, iar coletele iti vor fi livrate in Romania la un cost mai bun de livrare! Preturi incepand de la doar 17.98 RON!

Iata cum functioneaza:

  • Cumperi din magazinele online preferate din SUA, UK, Germania, Italia si Polonia
  • Folosesti adresa personala de livrare EshopWedrop la finalizarea comenzii in magazinul online
  • EshopWedrop se ocupa mai departe! Solicita livrarea coletelor la adresa aleasa de tine sau la unul dintre numeroasele noastre puncte de colectare din Romania
  • Vestile bune nu se termina aici! Poti economisi si mai mult combinandu-ti coletele si urmarind comanda din contul tau!

Oferta speciala - Inregistreaza-te astazi si primesti prima ta comanda EshopWedrop gratuit*!

Oferta promotionala - Daca plasezi o comanda de la orice magazin online din Germania si folosesti adresa ta EshopWedrop din Germania poti castiga PlayStation4**!

Inregistreaza-te aici!

* Pentru a beneficia de livrarea gratuita EshopWedrop, inregistreaza-te azi si acceseaza adresele tale personale de livrare EshopWedrop. Livrarea gratuita EshopWedrop se va activa automat si va fi valabila timp de o luna de la activarea contului tau (momentul in care iti accesezi adresa de livrare EshopWedrop). Aceasta reducere este valabila doar pentru costurile de livrare EshopWedrop de pana la 50 RON si nu poate fi utilizata in combinatie cu orice alte reduceri oferite de EshopWedrop.

** Dupa plasarea comenzii, vei fi inscris automat in concurs! Concursul se incheie la 14.09.2020, 23:59 GMT. Castigatorul va fi selectat aleatoriu si va fi anuntat la 18.09.2020.

5 din 5 (1 Voturi)