Acest concurs a expirat în data de 2022-10-31. Vezi concursurile active aici.
Alege o lenjerie sexy care iti place, indiferent de stil.

Sunt sigura ca te poti regasi in aceasta poveste: ai cumparat o lenjerie intima care ai crezut ca ti se potriveste dar atunci cand ai probat-o, absolut nimic legat de aceasta nu te-a facut sa te simti sexy. Tot ce vezi sunt asa zisele defecte pe care ti le scoate in evidenta. Arata extraordinar in poza, pe fotomodelul ce o poarta, dar nu se potriveste la fel de bine pe tine. Suna cunoscuta senzatia, nu?

De fapt, ti se pare chiar ca esti mai sexy imbracata in tricou si blugi decat cu lenjeria respectiva. De aceea stim cu toate ca achizitionarea unei lenjerii intime provocatoare poate fi dificila insa, rasplata vine atunci cand gasesti lenjeria potrivita, care poate fi extrem de sexy si in care te vei simti exceptional.

Asadar, exista cu siguranta o lenjerie sexy pe care o poti proba - iti trebuie doar rabdare si putina indrumare. In acest articol, echipa justlove.ro te va ajuta sa alegi lenjeria potrivita care te va face sa te simti mai sexy ca niciodata!

Tine minte ca majoritatea pozelor sunt doar fantezie

Cu toate ca pozele de pe ambalajul lenjeriilor sexy crezi ca te ajuta sa intelegi cum se potriveste o astfel de piesa, de fapt tot ce fac este sa te induca in eroare. Fotomodelele sunt alese special pentru ca lenjeria sa se potriveasca cat mai bine.

Cel mai probabil, acele fotomodele ar arata bine chiar si daca s-ar imbraca intr-un sac! Tine minte ca pozele de pe ambalaj NU reprezinta realitate. Nimic legat de acestea nu reprezinta realitatea. Modelele tin regime drastice si reduc cantitatea de apa consumata pentru a arata astfel pentru poza respectiva.

Gandeste-te ca asta e job-ul lor. Au un job full time de intretinere a corpului. Trainer personal, machiaj si manichiura profesionista, totul e pentru a arata cat mai bine. Sa nu mai spunem ca poza mai trece si prin mainile unui editor pentru a maximiza efectul.

Clientii pot fi impresionati de cat de bine se potriveste lenjeria respectiva pe fotomodelul ce o poarta si o cumpara crezand ca se va potrivi la fel. Acest lucru este insa departe de adevar.

Nu te lasa indusa in eroare de poza de pe ambalaj. Uita-te la produs si vezi daca iti place modelul si daca ti se potriveste ca marime, dar si daca iti place materialul. Pentru a fi sexy, trebuie sa te simti confortabil!

Experimenteaza noi stiluri

Nu orice lenjerie sexy se potriveste tuturor. Chiar daca o prietena de a ta a purtat o lenjerie si i-a placut cum ii sta, nu inseamna ca tie ti se va potrivi la fel de bine.

Poate aveti alta forma a corpului, poate este o diferenta de greutate sau inaltime intre voi, poate aveti alta culoara a ochilor sau a parului. Toti acesti factori pot influenta mai mult decat crezi cat de bine ti se potriveste o lenjerie sexi.

Adevarul este ca, pentru a te simti sexy trebuie sa experimentezi cat mai multe stiluri. Niciodata nu vei sti ce ti se potriveste mai bine pana nu incerci. Stilul poate fi diferit de la o femeie la alta. In timp ce o femeie poate sa se simta si sa arate sexy purtand doar un tricou larg, fara chilotei, e posibil ca alta femeie sa nu arate bine intr-o astfel de imbracaminte.

Asadar experimenteaza si vezi ce ti se potriveste. Chiar daca pare ciudat, nu strica sa experimentezi! Poate ti se potriveste o lenjerie sexy la care nici nu te-ai fi asteptat! Iesi din norma si fi tu insati!

Tine cont de marimea lenjeriilor

Stiu, stiu, exista multe lenjerii care se spune ca sunt de "marime universala". Cu toate astea, este bine de stiut ca nu toate lenjeriile se potrivesc la fel de bine tuturor. In cazul in care acestea au trecut numarul marimii lenjeriilor respective, tine cont de acestea.

Este important sa stii ce marime porti tu pentru a sti ce lenjerie ti se potriveste cel mai bine. Acest lucru te ajuta ca lenjeriile respective sa ti se potriveasca perfect.

Daca nu stii exact ce marime porti, este indicat sa alegi o lenjerie care cuprinde mai multe numere. De exemplu cele pe care scrie "S", "M" sau "XL" pot fi mai potrivite deoarece au o marime "aproximativa", asadar se potrivesc mai multor numere.

Intreaba-ti prietenele care au un corp asemanator cu al tau

Nu spun sa renunti la toti prietenii si sa iti faci prieteni doar fete care au un corp asemanator cu al tau, dar poate ai cateva prietene care au un corp asemanator cu al tau. Intreaba-le ce lenjerie au purtat si cum s-au potrivit acestea. Chiar daca nu iti place stilul lenjeriei care au purtat-o, macar stii cam ce marime poti sa gasesti o lenjerie din alt stil.

Este important sa gasesti o lenjerie care sa ti se potriveasca atat la stil cat si la marime. Daca te simti sexy, vei arata sexy.

Mai mult de atat, daca te uiti la femei care au un corp asemanator cu al tau purtand anumite lenjerii si iti place cum le sta, inseamna ca si tie ti-ar sta bine intr-o lenjerie intima. Astfel, vei reusi sa iti valorifici mai mult corpul.

Avand mai multa incredere de sine, te vei simti mai sexy. Suna cliseic dar e adevarat: increderea de sine e sexy. O femeie care poarta o lenjerie intima cu incredere este mult mai sexy decat una timida care nu e sigura de alegerea facuta.

Alege o lenjerie sexy care iti place, indiferent de stil

De-alungul vietii, cei mai multi dintre noi au cautat lenjerii care sa ne ascunda defectele corpului, care sa ne faca sa aratam sexy. Cu toate ca e o idee buna in cazul in care nu esti sigura pe corpul tau si vrei sa ai mai multa incredere, este cel mai bine sa alegi o lenjerie care sa te faca sa te simti sexy.

Insa nu renunta la lenjeria sexy pe care o adori doar pentru ca scoate in evidenta anumite parti ale corpului pe care nu voiai. Daca lenjeria respectiva iti place cum arata, cel mai probabil arati sexy in ea.

Tine minte: anumite "defecte" ale tale pot fi calitati in ochii barbatului potrivit. De multe ori, barbatii adora acele lucruri care te fac diferita. Chiar daca ti se pare ca sunt defecte, pentru unii barbati pot fi acele lucruri care te definesc, asadar nu ii deranjeaza daca le scoti in evidenta.

Cu alte cuvinte, daca te simti sexy intr-o lenjerie, poart-o! Obisnuieste-te cu fiecare parte a corpului tau, chiar daca ti se pare a fi un defect.

Tinand cont de aceste sfaturi, vei reusi sa alegi lenjeria sexi care ti se potriveste! Lasa deoparte preconceptiile si bucura-te de o lenjerie intima care iti ofera incredere de sine. Atat timp cat te simti sexy si increzatoare, vei arata irezistibil! Niciun barbat nu ar spune "nu" unei femei ce are incredere in ea.

Experimenteaza pana gasesti lenjeria sexi ce ti se potriveste si poart-o pentru a-ti impresiona partenerul! Exista nenumarate modele, asadar cu siguranta ai de unde alege. Nu-ti face griji pentru faptul ca iti scoate in evidenta "defectele". Atat timp cat te simti bine si arati sexy, vei reusi sa impresionezi orice barbat!

5 din 5 (3 Voturi)