Acest concurs a expirat în data de 2023-07-01. Vezi concursurile active aici.
Un nou membru s-a alaturat familiei tale? Iti oferim un set exclusiv pentru pisoiul tau, ca el sa aiba parte de cel mai bun start sanatos in viata.

Ce trebuie sa faci:

Pentru a intra in posesia setului, pisoiul trebuie sa aiba maximum 12 luni implinite sau maximum 15 luni daca este din rasa Maine Coon.

Completeaza formularul de inregistrare in campania promotionala si primesti un set ce contine hrana Royal Canin si un voucher de discount, valabil la unul dintre partenerii nostri inscrisi in campanie.

Achizitioneaza hrana Royal Canin de la unul dintre partenerii nostri din campanie, utilizand voucherul de reducere din interiorul kit-ului.

La finalul campaniei, in baza achizitiei, vei fi automat inclus in tragerea la sorti. Poti castiga marele premiu constand hrana pentru pisoiul tau pentru 1 an de zile.

Seturile vor fi oferite primilor 5.000 de participanti inscrisi si validati.

Ce poti sa castigi:

  • 1 x hrana pentru 1 an de zile pentru pisoi de maximum 12 luni implinite sau maximum 15 luni daca este din rasa Maine Coon, in functie de rasa, varsta si greutatea pisoiului
  • 5.000 x voucher Royal Canin in valoare de 40 RON
  • 5.000 x set Royal Canin pentru pisoi de maximum 12 luni implinite sau maximum 15 luni daca este din rasa Maine Coon

Campania promotionala este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 06 martie – 30 iunie 2023.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

1 din 5 (2 Voturi)