Acest concurs a expirat în data de 2019-12-25. Vezi concursurile active aici.
Start la premii zilnice! Ghiceste cuvantul si poti castiga premiul zilei!

Asa cum probabil deja stii, ne-am propus sa iti facem Craciunul mai bun ca niciodata. Dar nu vrem sa ne oprim aici. Anul acesta, concursul nostru cu premii zilnice iti va da suficiente motive sa spui: Craciunul este mai _ _ _ _ _ _ _ _ ca niciodata.

In fiecare zi de concurs, de pe 1 pana pe 24 decembrie, te invitam sa completezi spatiile punctate si sa descoperi cuvantul zilei. Pentru a-ți da o mana de ajutor, iti oferim cateva indicii care te vor aduce mai aproape de raspunsul corect si de premiul zilei.

Care este mecanismul?

  • Pe site-ul Kaufland, in pagina de concurs, vei gasi prima litera din cuvantul zilei. Stii raspunsul corect? Atunci, completeaza formularul de concurs si inscrie-te.
  • Inca nu recunosti cuvantul zilei? Pe parcursul fiecarei zile de concurs, pe paginile oficiale de Facebook si Instagram, dar si in Newsletterul special (te poti abona din formularul de concurs) iti vom oferi si alte litere care te vor ajuta sa descoperi cuvantul.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

 

5 din 5 (21 Voturi)