Acest concurs a expirat în data de 2019-11-18. Vezi concursurile active aici.
Daca te numeri printre acei barbati care nu au fitting-ul standard, acest Black Friday este pentru tine!

Campania se desfasoara in perioada 15 - 17 noiembrie 2019.

Ce trebuie sa faci:

  • Plaseaza o comanda de cel putin 300 de lei, in perioada 15 - 17 noiembrie, pe site-ul bman.ro si intri automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele trei Apple iWatch 5.
  • Pe langa sansa de a castiga un Apple iWatch 5, de Black Friday beneficiezi de reduceri de pana la 60%.

Ce poti sa castigi:

  • unul dintre cele trei Apple iWatch 5

Despre BMAN.ro

De Blackfriday, BMAN, o marca suta la suta romaneasca de haine pentru barbati, si-a propus sa-i premieze pe domnii care nu au masuri standard. E cat se poate de firesc ca la sacou si camasa, spre exemplu, sa ai marimea 50, dar lungimea manecii sa fie de 48, sa ai in talie marimea S, dar la pantaloni sa porti 42, insa mai scurt ca lungime. De Blackfriday, BMAN face tipar personalizat si pretul hainelor comandate chiar intra la apa.

Pana la 50 % discount pentru primii 50.000 de barbati care folosesc aplicatia de pe site, la produse Bman fix pe masura ta din oferta de Blackfriday. De ce 50.000? Pentru ca 50% dintre barbati sunt atipici, iar BMAN face 50.000 de tipare;

Pentru comenzile de minimum 300 de lei intri automat la tombola care va oferi 3 Smartwatch 5 de la Apple;

Reduceri de pana la 60% la toate produsele de pe site (inclusiv best seller si tinute) pentru prima data anul acesta.

BMAN este primul producator de haine din Romania care foloseste un croitor virtual. Aplicatia disponibila pe site, www.bman.ro, iti calculeaza, dupa ce introduci doar inaltimea si greutatea, masura exacta de care ai nevoie pentru hainele pe care vrei sa le comanzi. Nu exista masuri universale, asa ca e nevoie ca cineva sa te ajute sa iti comanzi on-line haine fix pe masura ta. In cazul in care hainele ajung la cumparator si acestuia i se pare ca nu-i vin, totusi, turnate, le returneaza si vor fi retusate fara niciun cost. Dupa modificare, tiparul extrem de precis ramane in arhiva croitorului virtual, asa ca la urmatoarea comanda, orice produs ales va fi milimetric pe masura cumparatorului. De Black Friday, produsele comandate de primii 50.000 de barbati, cu ajutorul croitorului virtual, vor avea discount de 50%.

BMAN nu pune semnul egal intre Blackfriday si lichidarea de stoc. Asa ca de Black Friday, Colectia Noua de iarna 2020 va fi prezentata, in premiera, pe site si toate produsele din aceasta gama vor avea un discount-surpriza, special gandit pentru aceasta ocazie. 

Pentru ca BMAN redimensioneaza Blackfriday, discountul de pana la 60% va fi aplicat pentru o gama foarte larga de produse de pe site. Va fi singura ocazie din an pentru ca modelele noastre sa fie cumparate cu o reducere semnificativa. Asta inseamna ca inclusiv tinutele pe stil, adica acele pachete gandite special pentru ca barbatii sa nu-si mai bata capul cum asorteaza camasa cu pantalonul, vesta cu sacoul, vor avea preturi cu discount mare. Si pentru ca redimensionarea nu tine cont de masura, in promotia de Black Friday intra si tinutele Plus Size, cele special concepute si croite pentru barbatii corpolenti, care pot arata impecabil atunci cand hainele sunt croite exact pe masura lor. 

Ca sa redimensioneze Blackfriday pana la capat, in promotie vor intra inclusiv produsele best seller, cele care se gasesc in aceasta perioada in stoc limitat. 

Pentru cei care se inscriu la Newsletterul BMAN, exista un beneficiu suplimentar. Vor avea parte de stilistul lor. Consilierii BMAN le vor trimite mesaje practice in care ii vor invata sau pur si simplu vor da idei noi pentru a asorta piesele vestimentare cu efect maximum, ii vor ajuta pe abonati sa asorteze culorile, sa combine hainele, sa construiasca o tinuta potrivita stilului preferat. Abonatii vor afla inainte de colectiile noi si ofertele speciale. La fiecare lansare de produs vor primi un avans de cel putin 3 ore pentru a putea comanda ceea ce le place inaintea celorlalti. 

BMAN este o firma 100% romaneasca, made in Husi, care si-a asumat misiunea de a oferi barbatilor din Romania haine fix pe masura lor, fara costuri suplimentare, din materiale de cea mai buna calitate, dupa tipare originale, construite nu doar in pas cu tendintele, dar si cu nevoile unui barbat activ, care vrea sa arate bine, dar sa nu piarda timpul alergand dupa haine de buna calitate care sa-i vina ca turnate. 

5 din 5 (4 Voturi)