Acest concurs a expirat în data de 2020-03-01. Vezi concursurile active aici.
Factura electronica imi aduce beneficii online!

Alege sa primesti factura in format electronic si poti castiga, prin tragere la sorti, premii atractive. In plus, ne ajuti sa contribuim la protejarea naturii.

Intre 3 si 29 februarie 2020, intra in contul tau Orange sau creeaza-ti unul acum, iar daca ai factura pe hartie, renunta la ea in favoarea celei electronice: vei avea factura Orange mereu la indemana, la un click distanta si vei primi notificari la emiterea acesteia.

Poti solicita dezactivarea facturii pe hartie si activarea celei electronice prin urmatoarele canale:

  • Contul tau My Orange - Intra in contul tau Orange, in secțiunea „Setari factura” si alege optiunea „factura doar in format electronic si e-mail”.
  • Aplicația My Orange - Descarca aplicatia My Orange, intra in sectiunea „Setari factura” si alege optiunea „factura doar in format electronic si e-mail”.
  • Magazinele Orange - Vino intr-un magazin Orange si solicita-i consultantului activarea facturii electronice.
  • Chatbot Djingo - Ia legatura cu chatbot-ul de la Orange, Djingo, si solicita activarea facturii electronice.
  • Serviciul clienți - Suna la 300 si solicita-i consultantului Orange dezactivarea facturii pe hartie si activarea celei electronice.

Pot participa la aceasta promotie doar clientii care la data de 3 februarie 2020 aveau activa factura pe hartie si care renunta la ea in decursul lunii februarie 2020.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)