Acest concurs a expirat în data de 2020-04-20. Vezi concursurile active aici.
Descopera tandretea sarbatorilor, surpriza cu surpriza!

Iepurasul Milka te provoaca la un joc distractiv!

Ce trebuie sa faci:

Gaseste produsele Milka ascunse in Universul Iepurasului, inainte ca timpul sa expire si poti castiga premii dulci!

Inscrie-te in tragerea la sorti pentru cele 50 de pachete puse in joc saptamanal. In fiecare joc sunt ascunse 8 produse Milka. Obiectele ascunse in fiecare spatiu vor fi evidentiate in partea de jos a jocului. In plus, vei putea gasi pana la 5 iepurasi Milka, care te vor ajuta sa castigi extra timp. Timpul alocat pentru fiecare joc este de 1 minut. Fiecare iepuras Milka gasit va prelungi timpul de joc cu 10 secunde. In cazul in care nu reusesti sa gasesti toate produsele Milka ascunse, vei putea relua jocul de la inceput, pentru a te putea inscrie in campanie.

Revino pe site in fiecare saptamana, pentru a descoperi din nou joc din universul Iepurasului Milka! Poti avea maximum 1 inscriere pe zi, 5 inscrieri saptamanale si 20 de inscrieri pe durata intregii campanii.

Ce poti sa castigi:

  • 200x Pachet Milka, format din format din: 1x Milka iepuras 45 g, 1x Milka ou de ciocolata cu drajeuri de ciocolata 50 g, 1x Milka mini oua 100 g, 1x Milka oua cu crema lapte 136 g, 1x Milka bomboane Oreo 86 g, 1x Milka mix Paste 126 g, 1x Milka mix Paste cu jucarie de plus 96.5 g, 1x Mix Paste Milka & Oreo 182 g

Concursul este organizat pe teritoriul Romaniei, online pe website-ul cautatandretea.milka.ro si se desfasoara in perioada 23 martie - 19 aprilie 2020. Organizatorul concursului “Descopera tandretea sarbatorilor, surpriza cu surpriza!” este Mondelez Romania S.A. In concurs se pot inscrie persoanele fizice, cetateni romani sau straini, rezidenti sau cu domiciliul sau resedinta, chiar si temporara, in Romania, care au implinit varsta de 18 ani la data inscrierii in concurs si care accepta termenii si conditiile regulamentului oficial. Sursa concurs: www.milka.ro

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (22 Voturi)