Acest concurs a expirat în data de 2021-04-01. Vezi concursurile active aici.
Cu Nestlé Fitness poti adopta noi obiceiuri pentru un stil de viata activ, datorita combinatiei ideale intre o alimentatie echilibrata si inspiratie.

Ai ajuns cu un pas mai aproape de a afla daca esti unul dintre norocosii castigatori ai unui ceas fitness Fitbit Versa Lite Edition. 

Ce trebuie sa faci:

Cumpara orice produs din gama de cereale si batoane de cereale Nestle Fitness, inscrie-te pe www.nestle-cereals.com/fit-new-habits si afla daca ai castigat unul dintre cele 36 de ceasuri fitness Fitbit Versa Lite.

Produsele participante in campanie sunt produsele Nestlé Fitness, cereale sau batoane de cereale pentru micul dejun. Lista completa de produse participante poate fi consulatata in regulamentul oficial al campaniei. 

Ce poti sa castigi:

  • 36x ceas fitness Fitbit Versa Lite

Campania este organizata si se va desfasura pe teritoriul Romaniei, in perioada 04 mai 2020 – 31 martie 2021.  Regulamentul promotiei este disponibil gratuit pe pagina de nestle-cereals.com.

Pentru a te inscrie la promotie, trebuie sa ai cel putin 18 ani.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (68 Voturi)