Acest concurs a expirat în data de 2023-01-01. Vezi concursurile active aici.
VOYO a pregatit un super concurs de sarbatorile de iarna, cu 42 de premii Apple, valabil exclusiv pentru toti abonatii platformei.

In perioada 20 noiembrie – 31 decembrie, VOYO organizeaza o campanie promotionala, in care orice user care are abonament platit pe aceasta platforma intra in extragerea la sorti pentru o tableta. In total, sunt puse la bataie 42 de premii – 1 tableta/zi.

Mai exact, este vorba despre 42 de tablete Apple iPad 9 pentru cei care au cont activ pe VOYO. Daca nu te numeri printre ei, nu mai pierde timpul! Fa-ti un cont VOYO in perioada 20 noiembrie – 31 decembrie 2022 si intra automat in concurs!

Asadar, toti abonatii VOYO, care detin sau inregistreaza un cont de bun venit pana la 31 decembrie 2022, vor fi inscrisi automat in concurs.

Campania promotionala este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 20 noiembrie - 31 decembrie 2022.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)