Acest concurs a expirat în data de 2020-09-21. Vezi concursurile active aici.
In seara asta am chef de un film bun Orange TV Go!

Intra in Orange TV Go, intre 20 iulie si 20 septembrie, si urmareste canalul TV1000, disponibil gratuit, si poti castiga premii surprinzatoare.

Descopera cele mai cool filme si seriale de pe TV1000, prin Orange TV Go, si esti inscris automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 3 pachete cu premii, formate din: 1 smartphone Oppo Reno 2 Pro, 1 suport de telefon pentru masa, 1 holder cu ventuza pentru smartphone si 1 pereche de casti Swiss Peak ANC.

Ce trebuie sa faci:

  • Acceseaza platforma Orange TV Go prin aplicatia dedicata sau prin browser, pe tvgo.orange.ro
  • Autentifica-te cu datele contului tau My Orange
  • Urmareste canalul TV1000 intre 20 iulie si 20 septembrie 2020 si vei fi inscris automat pentru tragerea la sorti

Cum poti accesa Orange TV Go:

  • Intra pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau in aplicatia Orange TV Go pentru smartphone si tableta, disponibila in Play Store si App Store sau prin aplicatia pentru smart TV, disponibila in Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen;
  • Intra in aplicatie si inregistreaza-te cu numarul tau de telefon Orange sau numele de utilizator si parola My Orange si ai acces gratuit la TV1000 in perioada campaniei;
  • Daca nu ai deja un cont online Orange, iti poti crea unul pe site-ul orange.ro.

Traficul de date corespunzator accesarii canalului TV1000 va fi taxat in functie de tariful standard corespunzator pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)