Acest concurs a expirat în data de 2021-02-23. Vezi concursurile active aici.
Momente Impreuna

Februarie este luna in care dragostea pluteste in aer, iar micile gesturi de iubire se intrevad la tot pasul. O perioada atat de speciala are nevoie de un concurs, asa-i? Momentele petrecute impreuna au nevoie de premii pe masura.

In perioada 2 - 22 februarie 2021 ai sansa de a castiga unul dintre premiile saptamanale: un espressor de cafea Nespresso, un aparat foto instant Polaroid I-Type sau un voucher CaliVita in valoare de 100 de lei. Si cum ne dorim ca aceasta luna sa fie una speciala, vom organiza si o mare extragere la sfarsitul lunii in care vom oferi un Smart Tv Samsung.

Ce trebuie sa faci:

Cumpara Pachet Imunitate (Bee Power laptisor de matca + C 1000 Plus vitamina C 1000 mg) in perioada 2 - 22 februarie 2021 si intri automat in tragerea la sorti pentru premiile saptamanale si pentru marele premiu.

Pretul Pachetului Imunitate pentru membrii comunitatii CaliVita este de 89 lei. Pretul intreg al pachetului, cu card CaliVita, este 110,9 lei.

Ce poti sa castigi:

  • 1x SMART TV SAMSUNG
  • 3x Espressor Cafea Nespresso
  • 3x Aparat Foto Polaroid Now I-Type
  • 3x Voucher CaliVita Cadou 100 lei

Campania promotionala "Momente impreuna" se va desfasura in perioada 02 – 22 februarie 2021.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (3 Voturi)