Acest concurs a expirat în data de 2020-11-01. Vezi concursurile active aici.
Ca in fiecare an, luna octombrie debuteaza cu traditionala sarbatoare Crocktober!

Ce trebuie sa faci:

  • Pregateste-ti slow cookerul sau multicookerul tau Crock-Pot, indiferent de model.
  • Gandeste-te la una sau mai multe retete de sezon in care sa combini cat mai ingenios si gustos ingredientele: pot fi mancaruri de post sau nu, pot fi dedicate unui moment special sau pur si simplu le poti gati pentru meniul zilnic al familiei tale.
  • Pune ingredientele in aparatul Crock-Pot si continua-ti activitatea, el va gati si in timp ce tu te ocupi de alte treburi, in timp ce esti la serviciu sau acasa, alaturi de copii.
  • Gaseste o forma de prezentare care sa puna in valoare cel mai bine preparatul tau delicios. 
  • Inscrie retetele in sectiunea Slow-cooking, in contul tau de pe Gustos.ro, pana pe 31 octombrie! Participa cu cat mai multe retete, arata ce minuni faceti in bucatarie impreuna, tu si prietenul tau Crock-Pot, si castiga MARELE PREMIU un Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot
  • Reteta castigatoare va fi aleasa de juriul Gustos.ro, in functie de urmatoarele criterii: folosirea creativa a ingredientelor, complexitatea retetei, modul creativ de prezentare, punerea in valoare a slow-cooker-ului/ multicookerului Crock-Pot utilizat in fotografiile care descriu modul de preparare.  

Ce poti sa castigi:

  • 1x aparat de gatit electric Slow cooker 7.5L Digital Crock-Pot

Campania este organizata si se va desfasura pe teritoriul Romaniei, in perioada 01 octombrie – 31 octombrue 2020.  Regulamentul promotiei este disponibil gratuit pe www.gustos.ro.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)