Acest concurs a expirat în data de 2020-10-20. Vezi concursurile active aici.
A inceput jocul La cumparaturi Gyermelyi!

Sunteti experti in cumparaturi? Atunci participati la cel mai nou joc al nostru si duceti acasa unul dintre cele 41 de premii valoroase!

Ce trebuie sa faci:

Scopul jocului este ca, prin etapele din ce in ce mai grele, sa duceti caruciorul de cumparaturi pana la casierie! In cazul in care parcurgeti o etapa, aveti sansa sa castigati unul dintre cele 30 de pachete cadou Gyermelyi. Dintre cei care parcurg cu succes cel putin 5 etape, vom trage la sorti si vor castiga 10 seturi de 3 piese Tefal Ingenio. Ati parcurs cumva toate cele 10 etape? Atunci participati si la tragerea la sorti a marelui premiu, care va fi un robot de bucatarie Tefal MasterChef Gourmet.

Ce poti sa castigi:

  • Marele premiu: 1 robot de bucatarie Tefal MasterChef Gourmet, de culoare rosie
  • Premii medii: 10 seturi de 3 piese Tefal Ingenio
  • Premii mici: 30 buc. pachete cadou Gyermelyi, care contin: paste Gyermelyi, prosop de bucatarie Gyermelyi, sacosa de cumparaturi pliabila Gyermelyi si set manusi de bucatarie Gyermelyi

Campania promotionala este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, in perioada 22 septembrie - 20 octombrie 2020. Regulamentul este disponibil in mod gratuit pe site-ul lacumparaturi.com.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

4 din 5 (2 Voturi)