Acest concurs a expirat în data de 2020-10-21. Vezi concursurile active aici.
Redescopera aventura, in fiecare zi!

Cu HISTORY Channel HD ai parte de super premii si clipe de neuitat. Intra in Orange TV Go pana pe 20 octombrie si urmareste canalul HISTORY Channel HD, cu acces liber, si esti inscris automat la tragerea la sorti pentru un binoclu sau una dintre cele 3 carti de Erich von Daniken.

Daca ai un abonament de televiziune prin satelit Local HD, vei avea acces la acest canal pana la 20 octombrie.

Cum poti accesa Orange TV Go:

  • Intra pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau in aplicatia Orange TV Go pentru smartphone si tableta, disponibila in Play Store si App Store sau prin aplicatia pentru smart TV, disponibila in Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen;
  • Intra in aplicatie si inregistreaza-te cu numarul tau de telefon Orange sau numele de utilizator si parola My Orange si ai acces gratuit la  la HISTORY Channel HD in perioada campaniei;
  • Daca nu ai deja un cont online Orange, iti poti crea unul pe site-ul orange.ro.

Traficul de date corespunzator accesarii canalului HISTORY Channel HD va fi taxat in functie de tariful standard corespunzator pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)