Acest concurs a expirat în data de 2021-03-11. Vezi concursurile active aici.
Citeste experienta lui Cristian Manafu cu aspiratorul robot ROWENTA!

Blogger-ul Cristian Manafu a primit de la Flanco la test un robot ROWENTA Explorer Animal Serie 60 RR7455WH. Un aspirator pentru orice casă, dar mai ales pentru posesorii de animale de companie. 

Explorer-ul vine cu o perie specială pentru părul animalelor de companie, denumită sugestiv Perie Animal Turbo. Este tipul de aspirator care poate fi folosit pentru orice tip de suprafață, fie că vorbim de parchet, gresie sau covoare. Modelul este și cel mai subțire aspirator robot din gama sa, de doar 6 centimetri înălțime, ceea ce este un real avantaj pentru accesul sub orice fel de mobilier jos: canapea, pat sau masă.

Poți câștiga acest aspirator pe blogul lui Cristian!

Tot ce trebuie să faci este să îl ajuți să aleagă un cadou pentru soția lui, cu ocazia zilei de 8 martie. Intră pe Flanco.ro și caută un un gadget care s-ar potrivi unei femei active. Lasă apoi link-ul și numele produsului în comentarii pe blogul lui Cristian, pentru a intra în tragerea la sorți de pe 10 martie. Fiecare participant poate înscrie un singur răspuns, trebuie să aibă cel puțin 18 ani și să fie rezident în România. Succes!

Concursul ține până luni, 10 martie, ora 18:00.

5 din 5 (3 Voturi)