Acest concurs a expirat în data de 2019-10-01. Vezi concursurile active aici.
Bzzzz! Avem un nou premiu pentru o albinuta noua in stup!

Cu siguranta si tu faci zeci de cumparaturi online. Data viitoare foloseste Beez, o aplicatie super cool care iti da cashback la fiecare comanda online din magazinele partenere. 

Pentru a-ti ura bun venit, avem si un premiu pentru tine: un Apple Watch 3.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti descarci aplicatia Beez din Google Play sau App Store, daca nu o ai deja instalata, sa continui cumparaturile in mod obisnuit iar la inregistrarea primului comision din Beez te poti inscrie la tombola pentru marele premiu.

In plus, daca folosesti acest cod promo VPF3N1 la inregistrare, vei primi 10 lei in contul tau.  Click aici pentru inregistrare!

Concursul se desfasoara in perioada 23 august - 30 septembrie 2019.

Beez este un startup romanesc, o platforma prin intermediul careia recuperezi o parte din banii cheltuiti pentru cumparaturile online. Inregistrarea in platforma este gratuita. Astfel poți economisi bani simplu si usor. 

Cum se foloseste: Inregistreaza-te pe  platforma Beez, cauti in bara de search magazine, produse sau branduri, dintr-o varietate de peste 470 de magazine. In momentul in care te-ai hotarat si realizezi comanda ti se distribuie automat un comision, in contul tau beez. Valoarea comisionului variaza in functie de magazin si este stabilit intr-un anumit procent (pana la  15% cashback) .

Click aici pentru inregistrare!

5 din 5 (5 Voturi)