Acest concurs a expirat în data de 2022-08-10. Vezi concursurile active aici.
Castiga un premiu Wellneo!

Este timpul sa ne imbunatatim calitatea vietii prin fitness, relaxare si infrumusetare! Sa dezvaluim impreuna secretul unui stil de viata echilibrat – un masaj relaxant dupa o zi de munca? Alimente proaspete cumparate direct din piata? Timp de calitate alaturi de cei dragi? Sau poate exercitii fizice de cel putin 3 ori pe saptamana?

Da-ne sfatul tau pentru o viata mai buna si poti castiga Aparat de masaj, 3D Full Body Shiatsu Massager pentru a te bucura de un masaj professional chiar la tine acasa. Vom colecta cele mai bune sfaturi si le vom posta pe Wellneo!

In ultima vreme esti stresat si ai dureri? Simti ca ai nevoie de relaxare si rasfat? Aparatul de masaj Wellneo 3D Shiatsu Full Body este o modalitate excelenta de a calma durerea musculara, de a va relaxa intregul corp si de va rasfata.

Ce trebuie sa faci:

Aboneaza-te la newsletter-ul Wellneo si poti fi norocosul castigator!

Fiecare dintre abonatii va primi si un cupon de reducere. Puteti valorifica acest cupon chiar de la urmatoarea achizitie!

Ce poti sa castigi:

  • 1x aparat de masaj, 3D Full Body Shiatsu Massager

Campania promotionala "Aboneaza-te si intri automat in tombola Wellneo!" este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 09 mai - 09 august 2022.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (2 Voturi)