Acest concurs a expirat în data de 2019-11-11. Vezi concursurile active aici.
Incepe concursul ”CASTIGUL MAGIC”. Poti gasi BANI IN PLIC sau multe alte premii!

Libertatea ofera 530 de premii la concursul ”CASTIGUL MAGIC”, care incepe luni, 2 septembrie. Poti castiga instant bani, daca in plicul din ziar gasești tichete valorice de 10, 20, 30 sau 50 de lei sau electrocasnice, daca gasesti in plic un cod castigator.

In perioada 2 septembrie  – 10 noiembrie 2019, in zilele de luni si miercuri pe fiecare exemplar din intregul tiraj al ziarului „Libertatea”, se va gasi lipit cate un plic de participare la concursul “CASTIGUL MAGIC”. Tichetele-cadou se pot castiga in zilele de luni si miercuri, de catre cei care gasesc, in plicul de concurs, in interiorul plicului, tichete-cadou in valoare de 10, 20, 30, 50 de lei. Daca nu gasiti un tichet-cadou, pastrati plicul si codul din interior si verificati codurile castigatoare publicate, zilnic, in ziarul Libertatea. Puteti castiga, in fiecare zi a saptamanii, premii constand in: masina de spalat, aragaz, combina frigorifica, televizor, masina de tocat, aspirator, prajitor de paine, robot de bucatarie, fier de calcat, cuptor electric, tigaie, cratita, cafetiera, tava de copt,  dispozitiv multifunctional Delimano Brava Shake It 5in1, blender, city breaks.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (3 Voturi)