Acest concurs a expirat în data de 2020-03-31. Vezi concursurile active aici.
Timpul inseamna bani! Te recompensam pentru timpul tau.

Incepem saptamana cu si mai multe surprize!

La inscrierea si completarea profilului in panelul Reveal, acum intri si in cursa pentru a castiga saptamanal vouchere eMAG in valoare de 200 lei.

Click aici pentru inregistrare.

Pe langa cele 90 de puncte bonus pe care le primesti, daca chemi si 5 prieteni alaturi de tine primiti fiecare puncte bonus.

Panel Reveal functioneaza in baza unui sistem bazat pe puncte. Atunci cand alegi sa participi la un sondaj vei primi un numar de puncte de care vei fi informat la fiecare invitatie primita de a participa la un studiu. Participa la cat mai multe studii si poti sa acumulezi si puncte. Aceste puncte pot fi mai tarziu transformate in premii. De exemplu, 5.000 de puncte reprezinta 250 ron. Cand acumulezi echivalentul a 250 ron poti opta pentru transformarea in premii.

Panel Reveal este un panel de cercetare de piata al Reveal Marketing Research, o companie de cercetare de piata independenta care ofera servicii integrate de cercetare si consultanta de inalta calitate acoperind o arie vasta de categorii de produse, atat din Romania, cat si din alte tari europene.

5 din 5 (2 Voturi)