Acest concurs a expirat în data de 2020-07-25. Vezi concursurile active aici.
Mai exista bine in lume? Hai sa-l facem auzit! La Kiss FM!

Te bucuri daca primesti un smiley, dar... Cand ai zambit ultima oara unui strain? Fara motiv, doar pentru ca... pur si simplu. Oare mai stim sa facem un bine doar de dragul binelui?

Acesta este pariul Kiss FM. Dovedeste ca mai exista bine si castigi si pentru tine.

Completeaza formularul de concurs sau inscrie-te acum prin SMS sau WhatsApp la 0722206020 (tarif normal) cu numele tau complet + „Ascult Kiss FM”.

Asculta Kiss FM si poti castiga un pot de sute sau mii de euro in vouchere de la VIVRE.RO, sau 50 de euro voucher de la VIVRE.RO doar pentru ca faci bine unui strain atunci cand suni si ajuti la tragerea la sorti. La semnalul de concurs, DJ-ul numeste doi concurenti inscrisi. Apoi un ascultator intra in direct la radio. Daca alege numele tau si te suna de la Kiss FM, trebuie sa spui cum il cheama pe ascultatorul care te-a ales.

Daca ai raspuns corect, tu castigi potul, iar ascultatorul 50 de euro voucher de la VIVRE.RO. Si mai primesti ceva: incredere in umanitate!

Campania publicitara se va desfasura in perioada 22 iunie 2020 - 24 iulie 2020.​

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

Sursa concurs: www.kissfm.ro

5 din 5 (1 Voturi)