Acest concurs a expirat în data de 2022-05-26. Vezi concursurile active aici.

Daca ai ajuns aici inseamna ca iti doresti sa mergi acolo, intr-una dintre cele patru destinatii misterioase. Si vei afla exact unde, in ziua in care numele tau va fi tras la sorti.

Dar, in acest moment, putem sa iti rasplatim curiozitatea, si curajul, cu un numar de indicii si sa iti spunem ca totul pleaca de la produsele duty free pentru care ai facut pasiune. Cand le alegi, te apropii mai mult de 1 dintre cele 4 calatorii de poveste, si de povestit.

Ce trebuie sa faci:

Fa cumparaturi din magazinele BestValue din aeroporturile din Romania sau online, de pe BestValue.eu, inscrie-te in tombola "Once in a lifetime experience", completand formularul de concurs, pana pe 31 mai 2022 si poti castiga o vacanta misterioasa.

Ce poti sa castigi:

  • 4x sejur pentru 2 persoane, in perioada iunie - septembrie 2022

Campania promotionala "Once in a lifetime experience"  este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 01 martie - 25 mai 2022.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)