Acest concurs a expirat în data de 2020-04-15. Vezi concursurile active aici.
Iata-ne ajunsi in luna martie, prima luna de primavara, in care sarbatorim martisorul si Ziua Femeii in toata splendoarea ei.

Ne bucuram de mireasma florilor si de natura care prinde culoare, dar si de bunatatile pe care le ofera natura, verdeturi felurite, pline de vitamine si de gust.

Luna martie o dedicam in intregime tuturor femeilor, aceste forte umane extraordinare, frumoase, curajoase, muncitoare, fermecatoare, pline de energie pozitiva si de creativitate

Asadar acest concurs va este dedicat, dragile noastre!

Gustos.ro va invita asadar sa inscrieti in concursul Rasfat culinar de primavara, cel putin 2 retete dintre cele pregatite de voi in aceasta primavara.

Ce trebuie sa faci:

Intre 10 martie si 10 aprilie 2020, va asteptam cu drag sa inscrieti in contul vostru de utilizator de pe site-ul Gustos.ro cel putin 2 retete cu specific de primavara. Pot fi retete de salate, mancaruri cu legume, retete pentru masa de Pasti, deserturi usoare si pline de culoare, bauturi sau smoothie-uri sanatoase, toate numai bune pentru a intampina primavara cu un recital culinar de exceptie.

Ce poti sa castigi:

  • Premiul 1 - Perie rotativa BeLiss brushing 1000W + 4 accesorii BaByliss
  • Premiul 2 - Oglinda cosmetica iluminata
  • Premiul 3 - Set cadou machiaj Technic Advent

Sursa concurs: www.gustos.ro

Campania se va desfasura in perioada 01 martie – 14 aprilie 2020.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (2 Voturi)