Acest concurs a expirat în data de 2022-08-10. Vezi concursurile active aici.
Castiga un premiu Walkmaxx!

Este timpul pentru un mers sanatos si confortabil! Sa dezvaluim impreuna secretul unui mers corect dar si la moda – purtarea sosetelor norocoase? Sireturi colorate? Ingrijirea corespunzatoare a incaltarilor? Sau poate o drumetie cu perechea ta favorita de Walkmaxx?

Da-ne sfatul tau pentru un mers exceptional si poti castiga o pereche de Pantofi sport Trend Knit Flat pentru te bucura in continuare de un mers confortabil si sanatos. Vom colecta cele mai bune sfaturi si le vom posta pe Walkmaxx

Te-ai uitat vreodata la pantofii cuiva si te-ai gandit: acesti pantofi trebuie sa fie foarte confortabili! Exact ceea ce noi am vrut sa obtinem cu Pantofii sport Trend Knit Flat - sunt aspectuosi si practici, au sireturi si ofera un plus de confort picioarelor tale.

Ce trebuie sa faci:

Aboneaza-te la newsletter-ul Walkmaxx si poti fi norocosul castigator!

Fiecare dintre abonatii va primi si un cupon de reducere. Puteti valorifica acest cupon chiar de la urmatoarea achizitie!

Ce poti sa castigi:

  • 1x o pereche de Pantofi sport Trend Knit Flat

Campania promotionala "Aboneaza-te si intri automat in tombola Walkmaxx!" este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 09 mai - 09 august 2022.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (3 Voturi)