Acest concurs a expirat în data de 2020-02-17. Vezi concursurile active aici.
Cu Evo Plus poti castiga o Honda CR-V Hybrid!

Alimenteaza in statiile MOL cu minimum 30 litri de carburant premium EVO Plus in perioada 09 decembrie 2019 - 16 februarie 2020 si poti castiga unul din cele 1.000 de carduri carburant in valoare de 250 lei sau marele premiu, o HONDA CR-V Hybrid.

Foloseste cardul MultiBonus pentru avantaje suplimentare: acumulezi instant 6 puncte de loialitate pe litru si ai sanse duble de a castiga autoturismul. Pentru a participa la tragerea la sorti de la finalul campaniei, te invitam ca completezi formularul de concurs in care sa mentionezi seria cardului tau de loialitate. Desi tu iti vei inscrie o singura data tranzactiile, noi ti le vom dubla in mod automat si vei beneficia astfel de sanse duble de castig pentru o HONDA CR-V Hybrid.

Cele 1.000 carduri de carburant de 250 Lei se acorda instant, prin tragere la sorti in sistem informatic. Verifica bonul fiscal si, daca este tiparit urmatorul mesaj „Felicitari! Ai castigat un card de carburant in valoare de 250 lei!”, inseamna ca esti castigator.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

Sursa concurs: www.molromania.ro

3 din 5 (6 Voturi)