Acest concurs a expirat în data de 2020-09-01. Vezi concursurile active aici.
Alimenteaza si castiga cu MOL EVO!

Alimenteaza in statiile MOL cu minimum 25 litri de carburanti din gama EVO (EVO 100 Plus, EVO Diesel Plus, EVO 95, EVO Diesel) in perioada 22 iunie - 30 august 2020 si ai acces la premii atractive:

  • ​Premii instant:
    • 1.000 de carduri carburant in valoare de 150 lei

Aceste premii se acorda instant, prin tragere la sorti in sistem informatic. Verifica bonul fiscal si, daca este tiparit urmatorul mesaj „Felicitari! Ai castigat un card de carburant in valoare de 150 lei!”, inseamna ca esti castigator si primesti pe loc cardul de carburant in valoare de 150 lei de la colegul nostru din statie.

De doua ori mai multe puncte de loialitate: Foloseste cardul MultiBonus si primesti pe loc 6 puncte de loialitate la fiecare litru de carburant EVO Diesel Plus sau EVO 100 Plus alimentat, respectiv 2 puncte MultiBonus la fiecare litru de carburant EVO Diesel sau EVO 95 alimentat.

  • Premii prin tragere la sorti, pentru care te poti inscrie doar prin completarea formularului de concurs
    • 9 scutere Honda PXC 125 prin tragere la sorti saptamanala;
    • Marele premiu, un autoturism HONDA Civic Sedan, prin tragere la sorti la finalul campaniei.

Nu uita sa mentionezi seria cardului tau de loialitate folosit la alimentare: ai sanse duble de a castiga cele 9 scutere Honda PXC 125 si autoturismul HONDA Civic Sedan!

Desi tu iti vei inscrie o singura data tranzactiile, noi ti le vom dubla in mod automat si vei beneficia astfel de sanse duble de castig pentru aceste premii.

Campania publicitara se va desfasura in perioada 22 iunie 2020 - 30 august 2020.​

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

Sursa concurs: www.molromania.ro

5 din 5 (2 Voturi)