Acest concurs a expirat în data de 2020-04-01. Vezi concursurile active aici.
Bucuria e mai mare cu cat premiul e mai tare!

Este mereu pregatit pentru drum si pentru explorare? Cu un design inovator, BMW i3 iti ofera placerea electrizanta de a conduce.

Reincarca-ti cartela Orange PrePay si pregateste-te sa fii bogat. Poti castiga echivalentul unui salariu anual de 12.000 euro, o noua experienta mobila - un telefon Samsung Galaxy Note 10+ sau cumparaturi in valoare de 500 Euro ca sa fii echipat pentru primavara.

Pentru fiecare reincarcare cu credit sau cu o optiune de minimum 5 euro credit esti inscris automat in tombola pentru super premii.

Poti castiga prin tragere la sorti cate un premiu din fiecare categorie:

  • Premii zilnice: cate un telefon Samsung Galaxy Note 10+ 256 GB pe zi, din totalul de 48 de telefoane al campaniei.
  • Premii bisaptamanale: cate 2 carduri de cumparaturi in valoare de 500 euro pe saptamana, din totalul de 16 carduri al campaniei. Acestea sunt emise de Edenred, in RON, la cursul BNR din data lansarii campaniei, 13 februarie 2020.
  • Premii saptamanale: cate un salariu de 12.000 euro pe saptamana, din totalul de 8 salarii al campaniei. Acestea vor fi virate in RON la cursul din ziua extragerii, in contul bancar al castigatorilor.
  • Premiul final: o masina electrica BMW i3

Extragerile se vor efectua intre 1 – 7 aprilie 2020.

Clientii eligibili extrasi vor fi contactati telefonic pe numarul cu care s-au inscris in tombols de cstre partenerul organizatorului, agentia Hit Mail SA.

Lista castigatorilor va fi afisata pe pagina orange.ro dupa inmanarea premiilor.

Campania este disponibila intre 13 februarie – 31 martie 2020, cu posibilitate de prelungire.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (23 Voturi)