Acest concurs a expirat în data de 2022-08-10. Vezi concursurile active aici.
Castiga un premiu Delimano!

Este timpul sa dam frau liber imaginatiei noastre culinare si sa preparam bucate fara egal! Sa dezvaluim impreuna secretul bucatelor exceptionale: spune-ne ce te ajuta sa gatesti cel mai bine – ascultarea melodiilor preferate pe fundal? Ingrediente proaspete cumparate direct din piata? Cartea de bucate mostenita de la bunica? Sau poate vizionarea unui videoclip al food vloggerului preferat?

Da-ne sfatul tau pentru bucate exceptionale si poti castiga o Friteuza cu aer cald Air Fryer STAR Black pentru a gati si mai bine de acum inainte. Vom colecta cele mai bune sfaturi si le vom posta pe Delimano!

Bucura-te de mancaruri prajite fara sa folosesti prea mult ulei! Friteuza Air Fryer STAR prajeste alimentele cu ajutorul aerului cald, facandu-le delicioase si crocante.

Ce trebuie sa faci:

Aboneaza-te la newsletter-ul Delimano si poti fi norocosul castigator!

Fiecare dintre abonatii va primi si un cupon de reducere. Puteti valorifica acest cupon chiar de la urmatoarea achizitie!

Ce poti sa castigi:

  • 1x friteuza cu aer cald Air Fryer STAR Black

Campania promotionala "Aboneaza-te si intri automat in tombola Delimano!" este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 09 mai - 09 august 2022.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)